αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο email- απάτη με το οποίο άρπαξαν 1.600 ευρώ από τραπεζικό λογαριασμό πολίτη (Εικόνα)

Το email- απάτη με το οποίο άρπαξαν 1.600 ευρώ από τραπεζικό λογαριασμό πολίτη (Εικόνα)

Ένα νέο email δήθεν από τράπεζα κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες, το οποίο είναι απάτη και στόχο έχει να αποσπάσει χρήματα από τους λογαριασμούς πολιτών.

Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση που έκανε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας στο Facebook, παραθέτοντας το επίμαχο email.

Η Αστυνομία σημειώνει:

#Προσοχή! Με αυτό το email δήθεν από #τράπεζα, πολίτης στο #Κιλκίς εξαπατήθηκε & αφαίρεσαν 1.600 ευρώ από τραπεζικό λογαριασμό.▪ Αν λάβεις παρόμοιο μήνυμα σε καμία περίπτωση μην απαντάς “βάζοντας” τα προσωπικά σου στοιχεία και τους τραπεζικούς σου κωδικούς (#username & #password)!

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Αγαπητέ πελάτη, To σύστημα ασφαλείας μας έχει ενημερωθεί γιατη βελτίωσητης ασφάλειας για διαδικτυακές συναλλαγές, όλοι οι πελάτες μας πρέπει να εγγραφούν για τα νέα ασφαλή μέτρα μας. Εάν δεν εγγραφείτε, θα αποκλειστούν οι ακόλουθες δυνατότι τητες: Ηλεκτρονική τραπεζική μεταφορά. -POS πληρωμή με κάρτα. Συναλλαγές εφαρμογών για κινητά. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να εγγραφείτε στις διαδικτυακές μας δυνατότητες: Εγγραφείτε τώρα Παρακ αλούμε απαντήστε σε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εάν προκύψουν ερωτήσεις Τις καλύτερες ευχές, ©"
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × 2 =