αρχικηVIRALΤο «κόλπο» για να χωρέσεις περισσότερα ρούχα στην βαλίτσα σου (ΒΙΝΤΕΟ)

Το «κόλπο» για να χωρέσεις περισσότερα ρούχα στην βαλίτσα σου (ΒΙΝΤΕΟ)

Σίγουρα σου έχει τύχει: Να ετοιμάζεσαι για ταξίδι και να διαπιστώνεις ότι η βαλίτσα σου… δεν χωράει όλα όσα θα ήθελες. Τι μπορείς να κάνεις;

Η απάντηση ίσως έρχεται από το TikTok. Η Ρόμπιν Στάνλεϊ, η οποία χρησιμοποιεί το όνομα @the_house_acc στη δημοφιλή πλατφόρμα, μοιράστηκε μερικά έξυπνα tips για να χωρέσεις περισσότερα ρούχα στην βαλίτσα σου.

Η πρώτη συμβουλή της TikToker είναι να «μην διπλώνετε ποτέ, αλλά να τυλίγετε τα ρούχα σας», δείχνοντας μάλιστα τον τρόπο με τον οποίο το κάνει. O τρόπος αυτός εξασφαλίζει ότι τα ρούχα σας «τσαλακώνονται λιγότερο» και πως είναι «πολύ πιο εύκολο να τα βρείτε στον προορισμό σας».

Στη συνέχεια, συνιστά στους ταξιδιώτες να συσκευάζουν τα ρούχα σε αυτό που περιγράφει ως κύβους συσκευασίας, προσθέτοντας πως έτσι «διατηρούνται όλα οργανωμένα».

Όσο για τα κοσμήματα που πιθανότατα θα θέλατε να πάρετε μαζί σας στο ταξίδι, μπορείτε να τα χωρέσετε σε κουτιά για χάπια. Με αυτό τον τρόπο, δε θα χαθούν και δε θα ανακατευτούν. Ενώ για τα κολιέ ή τα βραχιόλια σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σακουλάκια όπως αυτά που σας δίνουν με το ρύζι στους γάμους.

Όσον αφορά τα σαμπουάν και τα αφρόλουτρα, η influencer συνιστά να χρησιμοποιείτε «στερεά αντί για υγρά» γιατί όπως λέει «ζυγίζουν λιγότερο, είναι μικρότερα» και χωρούν παντού. Εννοείται ότι δεν κινδυνεύετε να ανοίξει κάποια συσκευασία και να χυθεί το υγρό περιεχόμενό τους μέσα στη βαλίτσα, με τις συνέπειες που συνεπάγεται κάτι τέτοιο.

Καλό επίσης, είναι να έχετε μαζί σας ένα πολύμπριζο, προκειμένου να μπορείτε να φορτίσετε όλες τις συσκευές σας, σε μία μόνο πρίζα.

@the_house_acc

#fy #viral #foryoupage #packinghacks

♬ Afraid To Feel (Tommy Villiers Remix) – LF SYSTEM

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ίος: Πως είναι να δουλεύεις remote από το νησί των πάρτι

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen − thirteen =