αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο Netflix φαίνεται ότι θέλει να αυξήσει τις τιμές τα Σαββατοκύριακα

Το Netflix φαίνεται ότι θέλει να αυξήσει τις τιμές τα Σαββατοκύριακα

Θα έχετε παρατηρήσει ότι αν για παράδειγμα θέλετε να κλείσετε κάποιο ξενοδοχείο τα τα Σαββατοκύριακα οι τιμές είναι υψηλότερες από τις καθημερινές. Το ίδιο συμβαίνει πολλές φορές και με τα αεροπορικά εισιτήρια, λόγο μεγαλύτερης ζήτησης. Πως θα σας φαινόταν αν συνέβαινε το ίδιο και με τις υπηρεσίες streaming όπως το Netflix;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδουν αυστραλιανά media, το Netflix δοκιμάζει ανεβασμένες τιμές για τους συνδρομητές του κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι κάνει διεξάγει κάποιες αναλύσεις, αλλά σε αυτό το σημείο πρόκειται μόνο για δοκιμές. Ωστόσο δεν έγινε καμία επίσημη ανακοίνωση για αύξηση τιμών ούτε οι χρήστες έχουν αναφέρει κάτι τέτοιο, όπως σημειώνει το Techblog.gr.

Στην επίσημη δήλωσή του το Netflix αναφέρει: “Δοκιμάζουμε συνεχώς καινούρια πράγματα και συνήθως οι δοκιμές αυτές έχουν διαφορετική χρονική διάρκεια. Σε αυτή την περίπτωση δοκιμάζουμε ελαφρώς διαφορετικές τιμές για να κατανοήσουμε καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες αξιολογούν το Netflix”.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου η τιμή θα ήταν 1-2 δολάρια αυξημένη, αν το Netflix αποφασίσει να εφαρμόσει την συγκεκριμένη πολιτική. Τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας η τιμή επανέρχεται σε κανονικά επίπεδα. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή δεν είναι τίποτα επίσημο και ούτε έχουμε πληροφορίες για το που και αν θα εφαρμοστεί η αύξηση.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × 5 =