αρχικηVIRALΤο Ίδρυμα Ωνάση δίνει υποτροφίες για σπουδές σε Ελλάδα και εξωτερικό

Το Ίδρυμα Ωνάση δίνει υποτροφίες για σπουδές σε Ελλάδα και εξωτερικό

Μια μεγάλη ευκαιρία να σπουδάσουν σε πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού θα έχουν πτυχιούχοι των ΑΕΙ, μέσω του προγράμματος υποτροφιών του ιδρύματος Ωνάση. Οι υποτροφίες αφορούν μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές και το ίδρυμα ανακοίνωσε όλες τις λεπτομέρειες για την απόκτηση της πολυπόθητης υποτροφίας για κάθε ενδιαφερόμενο.

Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά πρέπει να κατατεθούν έως τις 29 Φεβρουαρίου 2024 και μόνο ηλεκτρονικά. Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση πρέπει να δημιουργήσουν προσωπικό λογαριασμό στο Onassis Directory και να περάσουν με επιτυχία το αρχικό στάδιο υποβολής αίτησης, για να μπορέσουν να συμπληρώσουν την αίτηση και να ανεβάσουν σταδιακά τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μέχρι την προθεσμία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών.

Η ηλεκτρονική αίτηση μπορεί να υποβληθεί επιτυχώς μόνο αν συνοδεύεται από τα αντίστοιχα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Για το ακαδημαϊκό έτος 2024-20251 θα χορηγηθούν: Έως 70 υποτροφίες για μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές στο Εξωτερικό.

Έως 10 υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα, σε επιλεγμένους επιστημονικούς κλάδους και ειδικεύσεις, εφόσον υπάρξουν υποψηφιότητες στις προκηρυσσόμενες ειδικεύσεις και πληρούνται οι σχετικοί όροι και προϋποθέσεις, σε όσους έχουν ελληνική ιθαγένεια ή/και εθνικότητα ή έχουν αποφοιτήσει από ελληνικό πανεπιστήμιο και είναι κάτοχοι απολυτηρίου Ελληνικού Λυκείου, ανεξαρτήτως ιθαγένειας, υπό την προϋπόθεση ότι έχουν νόμιμη άδεια διαμονής στην Ελλάδα.

Για σπουδές πλήρους παρακολούθησης στον τόπο σπουδών, εκτός εάν λόγω συνθηκών ανωτέρας βίας ή δημόσιας υγείας προκρίνεται από το Πανεπιστήμιο η εξ αποστάσεως φοίτηση. Ημερομηνία έναρξης από 1/9/2024 ή 1/10/2024 και εξής και σύμφωνα με το πρόγραμμα σπουδών. Οι υποτροφίες δεν έχουν αναδρομική ισχύ.

Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την Ανακοίνωση Υποτροφιών, τους σχετικούς όρους και τα δικαιολογητικά, ανατρέξετε στην Προκήρυξη, στις Συχνές Ερωτήσεις και στον Κανονισμό Υποτροφιών, ή να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Υποτροφιών, μέσω email στη διεύθυνση scholarship.applications@onassis.org ή στα τηλέφωνα (+30) 2103713053, -054, -055, -056, -057.

Αναλυτικές πληροφορίες εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

9 + one =