αρχικηVIRALΊδρυμα Ωνάση: Άνοιξαν οι αιτήσεις για το νέο πρόγραμμα υποτροφιών, για φοιτητές, ερευνητές, καλλιτέχνες και επιστήμονες

Ίδρυμα Ωνάση: Άνοιξαν οι αιτήσεις για το νέο πρόγραμμα υποτροφιών, για φοιτητές, ερευνητές, καλλιτέχνες και επιστήμονες

Το Ίδρυμα Ωνάση ανακοίνωσε το πρόγραμμα υποτροφιών ακαδημαϊκού έτους 2022-23. Πιστεύοντας ότι η καλύτερη εκκίνηση είναι οι ίσες ευκαιρίες, το Ίδρυμα Ωνάση, στο πλαίσιο εκπλήρωσης των όρων της Διαθήκης του Αριστοτέλη Ωνάση, έχει καθιερώσει από το 1978 ένα ολοκληρωμένο και αξιοκρατικό πρόγραμμα που επιτρέπει σε Έλληνες και αλλοδαπούς επιστήμονες να συνεχίσουν τις σπουδές τους και να προχωρήσουν την έρευνά τους.

Τα Προγράμματα Υποτροφιών προς Έλληνες και αλλοδαπούς προκηρύσσονται κάθε χρόνο βάσει του στρατηγικού σχεδιασμού του Ιδρύματος. Από το 1978 έως σήμερα, το Ίδρυμα Ωνάση έχει χορηγήσει περισσότερες από 7.400 υποτροφίες σε φοιτητές, ερευνητές, καλλιτέχνες και επιστήμονες.

Οι υποψήφιοι παρακαλούνται να διαβάσουν προσεκτικά το κείμενο της ανακοίνωσης υποτροφιών που αναφέρει τους όρους και προϋποθέσεις χορήγησης υποτροφίας και τις διαθέσιμες ειδικεύσεις και επίπεδα σπουδών πριν τη συμπλήρωση και υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης.

Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την τρέχουσα προκήρυξη υποτροφιών, τους σχετικούς όρους, την αίτηση και τα δικαιολογητικά παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Συχνές Ερωτήσεις και στον Κανονισμό Υποτροφιών ή να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Υποτροφιών μέσω e-mail στη διεύθυνση scholarship.applications@onassis.org ή μέσω τηλεφώνου στο +30 210 37 13 053, -054, -055, -056, -057.

Oι υποτροφίες απευθύνονται σε όσους έχουν ελληνική ιθαγένεια ή/και εθνικότητα ή έχουν αποφοιτήσει από ελληνικό πανεπιστήμιο και είναι κάτοχοι απολυτηρίου Ελληνικού Λυκείου, ανεξαρτήτως ιθαγένειας, υπό την προϋπόθεση ότι έχουν νόμιμη άδεια διαμονής στην Ελλάδα.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων και λοιπών δικαιολογητικών λήγει στις 28 Φεβρουαρίου 2022. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν μετά τις 15 Ιουλίου 2022, μέσω της ιστοσελίδας του Ιδρύματος Ωνάση. Δεν γίνονται δεκτές αιτήσεις μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής.

Αναλυτικές πληροφορίες και αιτήσεις εδώ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × one =