αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤα Public ανακοίνωσαν επένδυση στο Bookvoice.gr με φόντο τα Audiobooks

Τα Public ανακοίνωσαν επένδυση στο Bookvoice.gr με φόντο τα Audiobooks

Το Public Group αναπτύσσει περαιτέρω την παρουσία του στον τομέα του digital περιεχομένου και συγκεκριμένα των audiobooks, ανακοινώνοντας την επένδυσή του στο Bookvoice.gr, την κορυφαία πλατφόρμα audiobooks στη χώρα μέσω του επενδυτικού βραχίονα “Public Capital Partners”.

Οπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, «η κίνηση αυτή επισφραγίζει τη στρατηγική συνεργασία που ξεκίνησαν τα Public με το Bookvoice.gr νωρίτερα μέσα στη χρονιά, εμπλουτίζοντας τις ψηφιακές υπηρεσίες που απολαμβάνουν οι καταναλωτές των Public, στην κατηγορία του πολιτισμού και της ψυχαγωγίας.

Μέσα από στρατηγικές συνεργασίες όπως η παραπάνω, το Public παραμένει το κορυφαίο βιβλιοπωλείο σε Ελλάδα και Κύπρο, σημειώνοντας ιδιαίτερα υψηλές πωλήσεις τόσο στα φυσικά καταστήματα όσο και στο online κανάλι. Συγκεκριμένα, το ποσοστό των online πωλήσεων στην κατηγορία υπερβαίνει το 35% του συνολικού τζίρου.

Επιπλέον, η επένδυση συμπίπτει με ένα σημαντικό ορόσημο για το Bookvoice.gr, που ενισχύει τον κατάλογο και την τεχνογνωσία του με την απορρόφηση της πλατφόρμας TapeTales.gr, που διακρίνεται από την υψηλή ποιότητα των δεκάδων τίτλων παιδικού βιβλίου και ξεχωρίζει για την τεχνολογική του υποδομή και την αρτιότητα των παραγωγών του. Επενδύοντας στο ενισχυμένο Bookvoice.gr, τα Public δημιουργούν μια ολοκληρωμένη ψηφιακή πρόταση για αναγνώστες όλων των ηλικιών, που περιλαμβάνει και γονείς και παιδιά. Σήμερα, το Bookvoice.gr είναι η πληρέστερη πλατφόρμα έχοντας βιβλία από 40 εκδότες αλλά μέχρι το τέλος του χρόνου σε συνεργασία με τα Public στοχεύει να συνάψει συνεργασία με τους σημαντικότερους εκδότες της χώρας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × three =