αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤα Android κινητά γίνονται -ασύρματες- webcams για τα Windows PC

Τα Android κινητά γίνονται -ασύρματες- webcams για τα Windows PC

Το λειτουργικό σύστημα της Microsoft σας επιτρέπει πλέον να χρησιμοποιείτε το Android smartphone σας ως webcam υψηλής ποιότητας!

Οι κάμερες στα σύγχρονα laptops με Windows είναι αρκετά καλές, αλλά εξακολουθούν να απέχουν πολύ από αυτό που προσφέρουν ακόμη και τα οικονομικά Android smartphones. Ως εκ τούτου, όσοι επιθυμούν μια καλύτερη κάμερα θα πρέπει είτε να αγοράσουν μια ξεχωριστή κάμερα είτε να χρησιμοποιήσουν third-party, συχνά premium, λογισμικό για να μετατρέψουν τα smartphones τους σε webcams. Με τη σημερινή ενημέρωση για τους Windows Insiders, το Windows 11 μπορεί να αξιοποιήσει εγγενώς την Android συσκευή σας ως κάμερα.

Οι Windows Insiders μπορούν να συνδέσουν τα τηλέφωνά τους στους υπολογιστές τους και να απολαύσουν πολύ καλύτερη ποιότητα εικόνας με τη δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ των καμερών, παύσης της ροής και εφαρμογής εφέ στη συσκευή. Επιπλέον, δεν υπάρχει ανάγκη για καλώδια – η εμπειρία λειτουργεί ασύρματα μέσω Wi-Fi. Όταν χρησιμοποιείτε ένα smartphone ως webcam, το Windows 11 θα σας παρουσιάσει μια ειδική γραμμή εργαλείων που περιέχει πρόσθετες επιλογές για εναλλαγή κάμερας, παύση βίντεο, ενεργοποίηση HDR και άλλα. Επίσης, μπορείτε να ελέγξετε την μπαταρία της συσκευής σας.

Αν θέλετε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε ένα smartphone Android ως κάμερα για το Windows, ενημερώστε την εφαρμογή Link to Windows στην έκδοση 1.24012 ή μεταγενέστερη. Εκτός αυτού, το smartphone σας θα πρέπει να τρέχει Android 9.0 ή νεότερη έκδοση. Μετά από αυτό, μεταβείτε στο Settings (Ρυθμίσεις) > Bluetooth & Devices (Bluetooth και συσκευές) > Mobile Devices (Κινητές συσκευές) του υπολογιστή σας, επιλέξτε “Mobile Devices” (Κινητές συσκευές) και επιτρέψτε στον υπολογιστή σας να αποκτήσει πρόσβαση στο Android smartphone σας. Μετά από αυτό, το Windows 11 θα σας ζητήσει να εγκαταστήσετε μια ενημερωμένη έκδοση για το Cros Device Experience Host.

Προς το παρόν η λειτουργία είναι διαθέσιμη για τους Windows Insiders, αλλά σύντομα αναμένεται ότι θα επεκταθεί σε όλους τους χρήστες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × two =