αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤα 4 λάθη που θα σε κάνουν να φαίνεσαι μη επαγγελματίας στο Linkedin (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα 4 λάθη που θα σε κάνουν να φαίνεσαι μη επαγγελματίας στο Linkedin (ΒΙΝΤΕΟ)

Το γεγονός ότι το Linkedin είναι αυτή τη στιγμή η μεγαλύτερη πλατφόρμα μέσα από την οποία μπορείς να κάνεις το επόμενο επαγγελματικό βήμα σου, δεν σημαίνει ότι μπορείς… να κάνεις ότι θέλεις σε αυτή. Υπάρχουν κάποια λάθη, τα οποία μπορούν να χαλάσουν την επαγγελματική εικόνα σου. Να σε κάνουν να φαίνεσαι μη επαγγελματίας. Και σίγουρα δεν τον θέλεις αυτό στο Linkedin.

Στο παρακάτω σύντομο βίντεο, θα δεις τις 4 κινήσεις που πρέπει να αποφύγεις οπωσδήποτε. Καταρχήν, μην συνδέεσαι με έναν Hiring Manager πριν την συνέντευξη σου. Δεν είσαι ο μόνος υποψήφιος. Μην ζητάς από ανθρώπους που δεν έχετε συνεργαστεί ποτέ, να σου κάνουν endorse. Κανείς δεν ενδιαφέρεται για το αν… η γιαγιά σου, επισημάνει τα καλά skills σου στο Linkedin.

Επίσης, μην κάνεις «συνδέσεις» χωρίς λόγο. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις επαφές μόνο με άτομα που γνωρίζεις (όπως εννοεί το βίντεο). Όμως είναι σημαντικό να έχεις έναν λόγο που κάνεις την κάθε νέα επαφή. Α, και δεν πρέπει να κάνεις «συνδέσεις» με… συναισθηματικά κριτήρια.

4 LinkedIn Etiquette Mistakes That Will Make You Look Unprofessional

For those of you who are trying to find (or re-find) your soulmate on LinkedIn… please just stop.Have your own LinkedIn etiquette tip? Share it in the comments section ? http://ow.ly/dzdq50gAeLV

Posted by Hootsuite on Mittwoch, 21. Februar 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × two =