αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤα 3 Body-Language τρικς που θα σε κάνουν να φαίνεσαι πιο ισχυρός

Τα 3 Body-Language τρικς που θα σε κάνουν να φαίνεσαι πιο ισχυρός

Είτε είσαι διευθυντής, είτε επιχειρηματίας, είτε ένας απλός εργαζόμενος, είναι σημαντικό να δείχνεις γεμάτος αυτοπεποίθηση μπροστά στους άλλους. Να νιώθουν ότι μπορούν να στηριχτούν πάνω σου, και να φέρεις σε πέρας τις πιο δύσκολες «αποστολές». Οκ, δεν μπορείς να μάθεις αμέτρητα skills μέσα σε μια νύχτα. Αυτό που μπορείς να κάνεις όμως, είναι να ακολουθήσεις κάποιους βασικούς κανόνες, έτσι ώστε να φαίνεσαι πιο ισχυρός και σίγουρος για τον εαυτό σου.

Το Business Insider μίλησε με τον ειδικό στην επικοινωνία και συγγραφέα του βιβλίου «Toxic People», Dr. Lillian Glass. Ο ίδιος παραθέτει 3 Body-Language τρικς που βοηθούν τους leaders να φαίνονται πιο δυνατοί. Μπορείς να τα «αντιγράψεις» και εσύ.

1# Ευθεία στάση: Μην καμπουριάζεις. Η ευθεία στάση του σώματος θα σε κάνει να δείχνεις πιο δυνατός μπροστά στους άλλους. Και όχι μόνο αυτό, αλλά θα αυξήσει και την αυτοπεποίθηση σου.

2# Κάτσε προς τα πίσω: Όταν είσαι καθιστός, είναι καλύτερο να έχεις μια στάση προς τα πίσω- να ακουμπάς δηλαδή στην πλάτη της καρέκλας. Αυτό δείχνει ότι είσαι πιο χαλαρός και σίγουρος για τον εαυτό σου.

3# Ένωσε τα δάχτυλα των χεριών σου: Είναι μια κίνηση που βλέπουμε και σε αρκετές φωτογραφίες του Steve Jobs. H στάση αυτή αποπνέει εμπιστοσύνη και καλές ικανότητες ακρόασης.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

7 + seventeen =