αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤα νυχτερινά ταξίδια με τρένο επέστρεψαν δυναμικά στην Ευρώπη. Κοιμάσαι στο τρένο και ξυπνάς σε άλλη χώρα

Τα νυχτερινά ταξίδια με τρένο επέστρεψαν δυναμικά στην Ευρώπη. Κοιμάσαι στο τρένο και ξυπνάς σε άλλη χώρα

Τα νυχτερινά ταξίδια με τρένο κάνουν το δικό τους δυναμικό come back στην Ευρώπη. Πως θα σου φαινόταν για παράδειγμα να κοιμηθείς… στην Αυστρία και να ξυπνήσεις στην Ιταλία ή στην Ελβετία; Κι όμως αυτό μπορεί να γίνει.

Όπως διαβάζουμε στο επίσημο site του Εurail, τα νυχτερινά τρένα προσφέρουν έναν άνετο τρόπο να ταξιδέψετε τη νύχτα. Από ανακλινόμενα καθίσματα έως ιδιωτικές καμπίνες ύπνου, υπάρχει μια επιλογή ταξιδιού για κάθε επιθυμία και μπάτζετ.

«Εξοικονομήστε πολύτιμο χρόνο ταξιδιού μεταβαίνοντας από τον ένα προορισμό στον άλλο ενώ κοιμάστε».

Τα περισσότερα ευρωπαϊκά νυχτερινά τρένα περιλαμβάνονται στο Eurail. Θα πρέπει απλώς να κάνετε κράτηση και να πληρώσετε για τον προτιμώμενο τύπο καταλύματος ύπνου, εκτός από το εισιτήριο σας.

Όπως θα δεις στην λίστα του Eurail, αυτή την στιγμή μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε πολλές διαφορετικές διαδρομές. Μπορεί κάποιος να πάει από τη Γερμανία ως τη Σουηδία. ‘Η να κάνει το δρομολόγιο Πορτογαλία- Ισπανία- Γαλλία. Μάλιστα, μέσα στην λίστα είναι και η χώρα μας, με το δρομολόγιο Ελλάδα- Σερβία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Έλληνας Content Creator που έχει κλείσει συνεργασίες με την Adidas, την Gap και μεγάλα ξενοδοχεία. Δουλεύει και παράλληλα ταξιδεύει

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × two =