αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Τα κρυπτονομίσματα είναι ανόητος τζόγος. Όποιος έχει αντίθετη άποψη είναι ηλίθιος»: Η άποψη του στενού συνεργάτη του Warren Buffett

«Τα κρυπτονομίσματα είναι ανόητος τζόγος. Όποιος έχει αντίθετη άποψη είναι ηλίθιος»: Η άποψη του στενού συνεργάτη του Warren Buffett

Σε προηγούμενο άρθρο γράφαμε για την άποψη του Warren Buffett για τα κρυπτονομίσματα. Η οποία… δεν είναι καλή.

Παρόμοια άποψη έχει και ο Charlie Munger. Ο 99χρονος δισεκατομμυριούχος επενδυτής και στενός συνεργάτης του Buffett μίλησε για τα κρυπτονμίσματα.

Ο αντιπρόεδρος της Berkshire Hathaway χαρακτήρισε τη μορφή του εικονικού νομίσματος «άχρηστη» κατά τη διάρκεια της ετήσιας συνέλευσης των μετόχων της Daily Journal Corporation, μιας εκδοτικής εταιρείας όπου είναι διευθυντής.

«Είναι εντελώς τρελός, ανόητος τζόγος», συμπλήρωσε ο ίδιος στο CNBC.

Οι υποστηρικτές των crypto υποστηρίζουν ότι τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία προσφέρουν απόρρητο, ασφάλεια, καλύτερες ταχύτητες συναλλαγών και χαμηλότερο κόστος από τα παραδοσιακά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

Αλλά ο Munger, ένας μακροχρόνιος επενδυτής μετοχών με καθαρή αξία 2,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων, δεν τα αγοράζει. «Νομίζω ότι οι άνθρωποι που αντιτίθενται στη θέση μου είναι ηλίθιοι, επομένως δεν νομίζω ότι υπάρχει λογικό επιχείρημα ενάντια στη θέση μου», είπε.

Τα σχόλια του Munger έρχονται εν μέσω μιας χιονοστιβάδας προβλημάτων για τους επενδυτές κρυπτονομισμάτων τον περασμένο χρόνο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

thirteen − nine =