αρχικηVIRALΤα ΙΚΕΑ λανσάρουν καναπέ που… χωράει σε έναν φάκελο (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα ΙΚΕΑ λανσάρουν καναπέ που… χωράει σε έναν φάκελο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα ιδιαίτερο προϊόν λανσάρουν τα ΙΚΕΑ. Όπως διαβάζουμε στο wallpaper.com, οι σχεδιαστές του ανεξάρτητου εργαστηρίου της ΙΚΕΑ, SPACE10, δημιούργησαν έναν καναπέ που χωράει σε ένα επίπεδο κουτί σαν φάκελο, μεταφέρεται εύκολα και ζυγίζει μόλις 10 κιλά.

Το SPACE10 είναι ένα ανεξάρτητο εργαστήριο έρευνας και design, που στηρίζεται αποκλειστικά από την Ikea και σχεδιάζει έπιπλα και αντικείμενα που ανταποκρίνονται στο επιχειρηματικό μοντέλο της εταιρείας, δηλαδή στην ιδέα της μικρής συσκευασίας ακόμη και για ογκώδη έπιπλα, ώστε να μειώνεται το κόστος μεταφοράς, άρα και η τελική τιμή κάθε προϊόντος.

Couch in an envelope by Ikea and Space10

Ο νέος καναπές που σχεδιάστηκε από το SPACE10 διαθέτει έναν ελαφρύ αλουμινένιο σκελετό από πλήρως ανακυκλώσιμα υλικά, ενώ τα μαξιλάρια του είναι από υφάσματα με βάση την κυτταρίνη και αφρό μυκηλίου, άρα είναι πλήρως βιοδιασπώμενα.

Μπορεί να στηθεί και να λυθεί χωρίς εργαλεία, βίδες ή άλλα εξαρτήματα, ενώ τα κομμάτια του μπορούν να συνδυαστούν με τέτοιο τρόπο, ώστε να αλλάζουν θέση και σχήμα εύκολα και γρήγορα, καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε αγοραστή.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen − 10 =