αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤα «γαλλικά ZARA» έρχονται στην Ελλάδα

Τα «γαλλικά ZARA» έρχονται στην Ελλάδα

Οι πρώτες πληροφορίες είχαν βγει στη δημοσιότητα μέσα στο 2023, αλλά τώρα φαίνεται ότι οι διεργασίες έχουν προχωρήσει. Η αλυσίδα Kiabi, μέλος της επιχειρηματικής «αυτοκρατορίας» της οικογένειας Μουλιέ, είναι σε προχωρημένες συζητήσεις για να «αποβιβαστεί» στην Ελλάδα.

Τους τελευταίους μήνες αναζητά χώρους για να στεγάσει τα πρώτα της καταστήματα στην Ελλάδα, αλλά και συνεργασίες για τη διανομή. Το μεγάλο brand βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τουλάχιστον δύο γνωστές εταιρείες που διαχειρίζονται εμπορικά κέντρα και πάρκα.

H Kiabi ιδρύθηκε το 1978 από τον Πατρίκ Μουλιέ στη Βόρεια Γαλλία, πρωτοστατώντας στη λεγόμενη «γρήγορη» και φθηνή μόδα, που τελικά θα εξελισσόταν σε τεράστια αγορά τις επόμενες δεκαετίες. Η εταιρεία είχε πέρυσι πωλήσεις ύψους 2,2 δισ ευρώ. Διαθέτει 606 φυσικά σημεία πώλησης, τα περισσότερα εκ των οποίων στη Γαλλία, καθώς και ένα ισχυρό ηλεκτρονικό κανάλι που αποφέρει περίπου το 15% με 20% των εσόδων.

Στα καταστήματά των «Γαλλικών ZARA» θα βρει κανείς είδη ένδυσης γυναικεία, ανδρικά, παιδικά, καθώς επίσης και λευκά είδη, αντικείμενα αποθήκευσης και μικροέπιπλα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέντε online πλατφόρμες για να πουλήσεις ρούχα που έχεις στην ντουλάπα σου και δεν τα χρειάζεσαι

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen + sixteen =