αρχικηVIRALΤέσσερις «εθισμοί» που έχουν οι πικρόχολοι άνθρωποι

Τέσσερις «εθισμοί» που έχουν οι πικρόχολοι άνθρωποι

Όταν οι άνθρωποι αισθάνονται πληγωμένοι ή προδομένοι ή έχουν μια κακή εμπειρία, μπορεί να αρχίσουν να βλέπουν τον κόσμο πιο αρνητικά ακόμα και αν δεν το συνειδητοποιούν. Ένας πικρόχολος βγάζει χολή, στάζει φαρμάκι, πάντα λέει αρνητικά σχόλια σε κάποιον με σκοπό να πικράνει και να πληγώσει.

Εδώ είναι 4 συνήθειες που έχουν αυτά τα άτομα. Διαβάστε προσεκτικά για να μπορείτε να τους αποφεύγετε.

#1 Ζήλια

Όταν κάποιος παίρνει την προαγωγή που εσύ ήθελες στη δουλειά, ένας συνάδελφος παίρνει ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο ή συναντάτε κάποιον παλιό συμμαθητή που υπερηφανεύεται για τις επιτυχίες του, τότε αρχίζει να μεγαλώνει η ζήλια. Όσο κι αν προσπαθούμε να την καταπολεμήσουμε, οι περισσότεροι από εμάς αισθάνονται τουλάχιστον ένα τσίμπημα από καιρό σε καιρό. Αλλά εάν ζηλεύετε τους ανθρώπους γύρω σας αυτό αναμφίβολα θα σας φέρει πίκρα που σίγουρα θα γίνει αντιληπτή από τους γύρω σας.

#2 Αναζήτηση προσοχής

Οι άνθρωποι που είναι πικροί είναι πιο πιθανό να κλαίγονται, όταν δεν γίνεται αυτό που θέλουν. Αναζητούν την προσοχή επειδή θέλουν να είναι βέβαιοι ότι η κατάστασή τους είναι άδικη. Το κλαψούρισμα ή η δημιουργία ενός δράματος για να έχουν την συμπάθεια των άλλων, είναι πολύ πιθανό να γυρίσει μπούμερανγκ.

#3 Αρνητικότητα

Η πικρία προκαλεί τον άνθρωπο να δει τον κόσμο υπό ένα αρνητικό φως. Κάθε κατάσταση γίνεται πρόβλημα ή ενόχληση. Ας είμαστε ειλικρινείς. Ποιος θέλει να ζήσει με αυτόν τον τρόπο; Εστιάζοντας στην αρνητικότητα είναι εξαιρετικά περιοριστικό για σας. Θα μπορούσατε να περάσετε καλά σε ένα πάρτι αλλά εσείς θέλετε να φύγετε γιατί βρέχει ή δεν σας αρέσει το τραγούδι που παίζει. Όταν είστε αρνητικοί ανοίγετε την πόρτα στην αρνητικότητα.

#4 Μνησικακία

Το να συγχωρέσεις και να ξεχάσεις είναι συχνά πιο εύκολο στα λόγια παρά στην πράξη αλλά κρατώντας μια μνησικακία ενάντια σε κάποιον, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να αισθάνεστε χάλια. Όσο περισσότερο επικεντρώνετε την οργή και την αγανάκτηση σας προς κάποιον άλλο, τόσο περισσότερο αυτά τα συναισθήματα θα γίνουν ένα κομμάτι του εαυτού σας. Ακόμα κι αν νομίζετε ότι τα έχετε σπρώξει στο πίσω μέρος του μυαλού σας, είναι ακόμα εκεί και σας επηρεάζουν.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

6 + 8 =