αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤέσσερα σημάδια που δείχνουν ότι ένα άτομο σε συμπαθεί (ακόμα κι αν δεν στο λέει)

Τέσσερα σημάδια που δείχνουν ότι ένα άτομο σε συμπαθεί (ακόμα κι αν δεν στο λέει)

Πόσο συχνά ανακαλύπτετε ότι κάποιος σας συμπαθεί… αλλά δεν το λέει ανοιχτά; Κι όμως, τα σημάδια είναι εκεί. Δεν θα ήταν υπέροχο να μπορούσαμε να αντιληφθούμε αυτά τα μικρά σημάδια; Ακόμα κι αν το άτομο είναι ντροπαλό μπορεί να κάνει τέτοιες κινήσεις.

Λοιπόν, οι ψυχολόγοι έχουν καταλάβει μερικά από αυτά τα σημάδια, τα οποία μπορεί να σας βοηθήσουν να μην χάσετε την ευκαιρία την επόμενη φορά.

Εδώ είναι 4 σημάδια που δείχνουν ότι ένα άτομο σε συμπαθεί (ακόμα κι αν δεν στο λέει).

1) Σε κοιτά και μετά στρέφει γρήγορα το βλέμμα του μακριά

Όταν ήσουν νέος/α και ενδιαφερόσουν για κάποιον/α, μπορεί να το έκανες πολύ. Κοίταζες το άλλο άτομο, άλλα μόλις σε έβλεπε κοίταζες μακριά.

Μπορεί να είναι αγχωτικό να μιλάς με κάποιον/α που σε ενδιαφέρει, ειδικά αν δεν είσαι σίγουρος αν ενδιαφέρεται και για σένα.

Οι ψυχολόγοι σε αυτό το άρθρο μιλούν για το πώς η τακτική οπτική επαφή με κάποιον μπορεί να είναι σημάδι ότι έλκεται από εσάς.

Και αν κοιτάξετε λίγο πιο προσεκτικά και δείτε τις κόρες του ματιού τους διεσταλμένες, αυτό είναι άλλο ένα σημάδι ότι αυτό το άτομο σας συμπαθεί αρκετά. Αυτό συμβαίνει όταν βλέπουμε οτιδήποτε μας αρέσει.

2) Μένει κοντά σου ακόμα κι αν δεν ξεκινά μια συζήτηση

Μπορεί να είναι δύσκολο να σκεφτείς τι να πεις σε κάποιον που δεν ξέρεις πολύ καλά αλλά σου αρέσει αρκετά, ειδικά αν είσαι ντροπαλός. Μπορεί να ανησυχούμε ότι θα πούμε το λάθος πράγμα και αυτό το άτομο θα νομίζει ότι είμαστε ανόητοι, έτσι μερικές φορές απλώς στεκόμαστε δίπλα… και δεν λέμε τίποτα.

Οι ψυχολόγοι λένε ότι όταν ενδιαφερόμαστε για κάποιον, θέλουμε να κάνουμε παρέα μαζί του. Έτσι, αν έχετε κάποιον που φαίνεται να είναι γύρω σας όλη την ώρα, αλλά δεν φαίνεται να ξεκινά τη συζήτηση, τότε ίσως απλώς ανησυχεί ότι θα πει το λάθος πράγμα επειδή τον ελκύει.


3) Ρωτά κοινούς φίλους για σένα

Αν κάποιος είναι ντροπαλός και του είναι δύσκολο να ξεκινήσει μια συζήτηση μαζί σας, είναι πιθανό να ρωτήσει τους φίλους σας ή τα άτομα που σας γνωρίζουν για το πώς είστε.

Αυτό μπορεί να τους δώσει κάποιες περισσότερες πληροφορίες για εσάς, ώστε στη συνέχεια να προσπαθήσουν να πουν πράγματα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν και να σας κάνουν να τους δώσετε λίγη προσοχή.

Επομένως, αν ακούσετε ότι κάποιος ρωτάει για εσάς και ενδιαφέρεστε κι εσείς για εκείνον, κάντε του τη χάρη και ξεκινήστε μια συζήτηση, δώστε του λίγη προσοχή και ίσως καταλάβετε ότι είναι λίγο ντροπαλός.

4) Αλληλεπίδραση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Έχετε παρατηρήσει ποτέ κάποιον να κάνει ξαφνικά like σε όλες τις αναρτήσεις σας ή να αντιδρά στα stories σας στα social media;

Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι ότι ενδιαφέρεται για εσάς, αλλά είναι λίγο αγχωμένος να επικοινωνήσει μαζί σου απευθείας.

Μερικοί άνθρωποι βρίσκουν λιγότερο τρομακτικό να στέλνουν μηνύματα σε κάποιον παρά να μιλάνε πρόσωπο με πρόσωπο. Εάν τους απορρίψετε, τότε δεν μπορείτε να δείτε την αντίδρασή τους και μπορούν να κάνουν ό,τι μπορούν για να σας αποφύγουν μετά. Αυτός είναι λοιπόν ένας από τους λόγους που κάποιος μπορεί να αποφασίσει να αλληλεπιδράσει μαζί σας στα social αντί να έρθει και να συνομιλήσει στην πραγματική ζωή.

Ίσως τους αρέσει ό,τι δημοσιεύετε ή ίσως σας στέλνουν αστεία memes ή τραγούδια που τους αρέσουν. Ό,τι κι αν είναι, αν αυτό ξεκινά ξαφνικά και συνεχίζεται σε βάθος χρόνου, τότε αυτό είναι ένα μεγάλο σημάδι ότι το άτομο που αλληλεπιδρά μαζί σας πιθανώς να σας συμπαθεί και να θέλει να σας γνωρίσει περισσότερο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eleven + nine =