αρχικηVIRALΤέσσερα ξεκάθαρα σημάδια που δείχνουν ότι κάποιο άτομο προσποιείται ότι ενδιαφέρεται για εσένα

Τέσσερα ξεκάθαρα σημάδια που δείχνουν ότι κάποιο άτομο προσποιείται ότι ενδιαφέρεται για εσένα

Έχετε νιώσει ποτέ ότι κάποιος προσποιείται ότι νοιάζεται για εσάς; Λοιπόν, αν ναι, υπάρχει πιθανότητα να έχετε δίκιο. Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι καλές προθέσεις.

Υπάρχουν άνθρωποι γύρω σας που πραγματικά δεν νοιάζονται. Είναι δύσκολο να το ακούς, αλλά είναι αλήθεια.

Έχετε νιώσει ποτέ ότι κάποιος που σας ενδιαφέρει φαίνεται να τα λέει όλα ωραία… αλλά κάτι δεν πάει καλά; Μπορεί να προσποιείται. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά σημάδια που δείχνουν ότι κάποιος προσποιείται ότι νοιάζεται για εσάς.

1. Προσποιείται ότι ακούει

Ακριβώς επειδή συναναστρέφεστε με κάποιον δεν σημαίνει ότι σας ακούει πραγματικά. Μπορεί να κουνήσουν το κεφάλι τους και να πουν, «μμ-μμ», αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το καταλαβαίνουν ή συμφωνούν. Ένα σημάδι είναι ότι δεν διαφωνούν ποτέ μαζί σας, και αυτό συμβαίνει επειδή δεν ακούνε πραγματικά. Αυτή είναι μια σημαντική ”κόκκινη σημαία” εδώ.

Ένας άλλος τρόπος για να καταλάβετε ότι δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για αυτά που λέτε είναι ότι δεν θυμούνται… τίποτα από αυτά. Αφού δεν θεωρούν σημαντικά τα λεγόμενα σας.

2. Εμφανίζεται μόνο στις επιτυχίες σου

Εάν ο φίλος σας, σας υποστηρίζει ενώ είστε επιτυχημένοι, αλλά όταν αποτυγχάνετε τότε εξαφανίζεται, δεν είναι πραγματικός φίλος. Αυτό είναι ένα τεράστιο σημάδι.

Οι ψεύτικοι φίλοι τρέφονται με τη θετική ενέργεια των άλλων. Εάν βγάζετε πολλά χρήματα, τραβάτε την προσοχή ή λαμβάνετε ακριβά δώρα, θα είναι εκεί για να πάρουν κάτι από την λάμψη σας. Μπορείτε να καταλάβετε πότε κάποιος προσποιείται ότι νοιάζεται για εσάς από το πότε είναι παρόν στη ζωή σας.

3. Λέει το ίδιο πράγμα σε όλους

Μην ενθουσιάζεστε όταν κάποιος λέει ότι είστε ξεχωριστοί. Ίσως ανακαλύψετε ότι το λέει… σε όλους τους γνωστούς τους, ακόμα και σε αγνώστους. Όταν κάποιος νοιάζεται για σένα, θα έχει πράγματα που λέει μόνο σε σένα. Αυτά είναι πράγματα που έχουν βαθύ νόημα στη σχέση σας.

Θα γνωρίσετε έναν ψεύτικο φίλο από τον τρόπο που χρησιμοποιεί διάφορες δηλώσεις. Θα σας επαινέσουν και θα που ότι σας λατρεύουν, ενώ θα χρησιμοποιούν τις ίδιες λέξεις για να επαινέσουν και να λατρέψουν κάποιον άλλο αργότερα.

4. Δεν θυμάται ποτέ τα σημαντικά πράγματα

Μπορεί να παρατηρήσετε πώς αυτό το άτομο ξεχνάει πάντα σημαντικά πράγματα που πρέπει να θυμάται. Θα χρησιμοποιήσουν δικαιολογίες όπως,

«Ξέρεις ότι η μνήμη μου χειροτερεύει όσο πάει» ή «Δεν μπορώ να θυμηθώ τα πάντα!»

Μην σας ξεγελάει αυτό. Δεν ενδιαφέρονται για τα πράγματα που θέλετε να θυμούνται. Μάλλον ξεχνούν αμέσως αφού τους το πεις. Ενώ μερικοί άνθρωποι έχουν πραγματικά πρόβλημα στο να θυμούνται πληροφορίες, αυτοί οι άνθρωποι που προσποιούνται ότι νοιάζονται για εσάς θυμούνται μόνο αυτά που τους ωφελούν.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 − seventeen =