αρχικηVIRALΣε τι χρησιμεύουν αυτές οι «καμπύλες» στα κάγκελα που βλέπουμε σε μερικά παράθυρα

Σε τι χρησιμεύουν αυτές οι «καμπύλες» στα κάγκελα που βλέπουμε σε μερικά παράθυρα

Το βλέπουμε και σε πολλά παλιά σπίτια στην Ελλάδα: Έχουν παράθυρα με κάγκελα, τα οποία διαθέτουν κάποιες περίεργες «καμπύλες» στο κάτω μέρος.

Σε τι χρησιμεύει αυτό; Ο χρήστης του Reddit u/lw1999 έκανε αυτήν ακριβώς την ερώτηση αφού συνάντησε αυτό το είδος κάγκελων παραθύρου.

Ορισμένοι χρήστες του Reddit θεώρησαν ότι το εξόγκωμα χρησίμευε για να τοποθετούν οι άνθρωποι γλάστρες λουλουδιών. Ίσως δεν μπορείτε να τοποθετήσετε μία γλάστρα λουλουδιών μέσα στις στρογγυλεμένες ράβδους, αλλά θα μπορούσατε να το απλώσετε έξω από το πλαίσιο.

Άλλοι χρήστες υποστήριξαν ότι τα εξογκώματα εξυπηρετούν έναν σκοπό ασφάλειας, καθώς συχνά βρίσκονται μόνο στο ισόγειο των κτιρίων. Οι Νεοϋορκέζοι υποστήριξαν ότι οι «καμπύλες» είναι εκεί για να τοποθετείς μονάδες air-condition.

Ποια είναι λοιπόν η πραγματική ιστορία; Σύμφωνα με έναν κατασκευαστή που επικαλείται το Reader’s Digest, είναι… όλα τα παραπάνω! Οι «καμπύλες» παραθύρων εγκαθίστανται συνήθως στο ισόγειο για λόγους ασφαλείας, αποτρέποντας την είσοδο των διαρρηκτών. Συχνά χρησιμοποιούνται και για γλάστρες λουλουδιών. Επίσης μπορείτε να τοποθετήσετε μια μονάδα AC σε αυτες, αλλά αυτό εξαρτάται από το μέγεθος του παραθύρου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 + 7 =