αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΜέσα από αυτή την εφαρμογή μπορείς να δεις τη θέα από το παράθυρο κάποιου άλλου ανθρώπου κάπου στον κόσμο

Μέσα από αυτή την εφαρμογή μπορείς να δεις τη θέα από το παράθυρο κάποιου άλλου ανθρώπου κάπου στον κόσμο

Είναι μια από τις εφαρμογές που έχουν γίνει viral στην καραντίνα. Το window-swap σου επιτρέπει να… μεταφερθείς σε διάφορες τοποθεσίες σε όλο τον πλανήτη. Και να δεις τη θέα από το παράθυρο κάποιου άλλου ανθρώπου, κάπου στον κόσμο.

Το app είναι μια δουλειά του ζεύγους Vaishnav Balasubramaniam και Sonali Ranjit, που ζουν στη Σιγκαπούρη, και θέλησαν να δώσουν μια διέξοδο σε όλους μας τώρα με τον κορονοϊό.

Αυτό που βλέπουν ουσιαστικά οι χρήστες είναι μαγνητοσκοπημένα βίντεο, τα οποία έχουν τραβηχτεί μέσα από τα παράθυρα διαφόρων σπιτιών. Μάλιστα υπάρχει και φυσικός ήχος. Κάπως έτσι μπορείς να μεταφερθείς ως το Βιετνάμ, τις ΗΠΑ, την Αργεντινή, τον Καναδά, τη Ρωσία, την Ινδία και σε πολλά άλλα μέρη του κόσμου.

Οι επιλογές είναι αμέτρητες. Μάλιστα, όπως θα διαπιστώσεις, υπάρχουν παράθυρα που σου προσφέρουν μια μαγική θέα προς την θάλασσα ή προς κάποιο άλλο σημείο στη φύση, ενώ υπάρχουν και παράθυρα που βλέπουν… στον τοίχο της απέναντι πολυκατοικίας.

Επίσης, μπορείς να «ανεβάσεις» και τη θέα από το δικό σου παράθυρο. Τραβώντας ένα 10λεπτο βίντεο.

Δοκίμασε την εφαρμογή εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × 5 =