αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣε ποια περιοχή θα ανοίξει πρώτο κατάστημα Grand Μασούτης στην Αττική

Σε ποια περιοχή θα ανοίξει πρώτο κατάστημα Grand Μασούτης στην Αττική

Σε φουλ ρυθμούς αναπτύσσεται η αλυσίδα Μασούτης. «Η αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας μας μέχρι τα μισά του έτους 2023 έχει να παρουσιάσει πολύ θετικά αποτελέσματα», τόνισε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Γιάννης Μασούτης.

Ο ίδιος έδωσε κάποιες περισσότερες πληροφορίες: «Ενσωματώθηκαν 17 νέα καταστήματα στο δίκτυό μας σε περιοχές της Αττικής, στα νησιά Μύκονο και Σαντορίνη και σε πόλεις της Βόρειας Ελλάδας όπου ενισχύσαμε την παρουσία μας. Επίσης ετοιμάζεται το πρώτο Grand Μασούτης στην Αττική, ένα κατάστημα με βάση το μοντέλο μεγάλων καταστημάτων της εταιρείας που θα βρίσκεται στην περιοχή της Γλυφάδας και θα είναι έτοιμο μέσα στο επόμενο εξάμηνο». Κάτι για το οποίο είχαμε γράψει από τον Δεκέμβριο του 2022.

Μάλιστα έρχεται και ένα ακόμα νέο κατάστημα Grand Μασούτης στην Αττική. «Δημιουργούμε ακόμα ένα Grand Μασούτης στις Τρεις Γέφυρες που θα ανοίξει μέσα στο 2024 σε ιδιόκτητο χώρο, παράλληλα με την ανέγερση κτιριακού συγκροτήματος με περισσότερα από εκατό διαμερίσματα. Γενικά το επενδυτικό μας σχέδιο περιλαμβάνει τη διάθεση περίπου 65 εκατ. ευρώ για τη δημιουργία νέων καταστημάτων, ανακαινίσεις καταστημάτων και για τα Grand Mασούτης που ανέφερα παραπάνω» είπε ο Γ. Μασούτης.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

thirteen − 7 =