αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΡούχα από… 1,99 ευρώ: Τα «Πολωνικά Zara» ανοίγουν νέα καταστήματα στην Αττική- Πρεμιέρα και στην Πάτρα

Ρούχα από… 1,99 ευρώ: Τα «Πολωνικά Zara» ανοίγουν νέα καταστήματα στην Αττική- Πρεμιέρα και στην Πάτρα

Πριν από περίπου 1 χρόνο η αλυσίδα Sinsay έκανε «πρεμιέρα» στην Ελληνική αγορά. Το πρώτο κατάστημα άνοιξε στο εμπορικό κέντρο Τalos στο Ηράκλειο της Κρήτης, καταφέρνοντας να τραβήξει το ενδιαφέρον του κοινού. Από τότε έχει ανοίξει και άλλα καταστήματα στη χώρα μας.

Η Sinsay είναι μέλος του πολωνικού ομίλου LLP και κερδίζει μερίδια από εδραιωμένους ξένους παίκτες της fast fashion μόδας όπως η ισπανική Zara, η σουηδική H&M κ.ά.

Πλέον έχει επεκταθεί σε διάφορες περιοχές. Kαι έχει… νέα πλάνα. Ειδικότερα, η Sinsay ενισχύει την παρουσία της στην Αττική με νέα καταστήματα στο Smart Park στα Σπάτα και το Top Parks Πειραιώς, ενώ θα ακολουθήσει νέο κατάστημα στο Top Parks Πάτρας.

Tα καταστήματα στο Smart Park – το μεγαλύτερο εμπορικό πάρκο στην Ελλάδα, με περισσότερους από 7 εκατ. επισκέπτες ετησίως – και στο Top Parks Πειραιώς στη συμβολή των λεωφόρων Πειραιώς και Κηφισού αναμένεται να ξεκινήσουν την λειτουργία τους το Πάσχα του 2024, ενώ το φθινόπωρο θα ξεκινήσει το κατάστημα της Πάτρας, με την έναρξη λειτουργίας του νέου εμπορικού πάρκου Top Parks.

«Τα νέα καταστήματα Sinsay, με έκταση περίπου 1.200 τ.μ. το κάθε ένα, αναμένεται να αποτελέσουν πόλο έλξης για τους κατοίκους των ευρύτερων περιοχών, καθώς προσφέρουν μεγάλη ποικιλία επιλογών από ένα ευρύ φάσμα κατηγοριών όπως ένδυση, είδη διακόσμησης εσωτερικού χώρου και σπιτιού αλλά και σειρές καλλυντικών και αξεσουάρ κατοικίδιων σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές», επισημαίνεται σε σχετική ενημέρωση.

Η αλυσίδα εστιάζει στις χαμηλές τιμές. Όπως γράφαμε σε προηγούμενο άρθρο μας, κατά καιρούς πουλάει μπλουζάκια ακόμα και από… 1,99 ευρώ. Στα καταστήματα της αλυσίδας, οι καταναλωτές βρίσκουν ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, γυναικεία, ανδρικά και παιδικά, προϊόντα ομορφιάς αλλά και είδη για το σπίτι.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × 4 =