αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΡούχα από… 1,99 ευρώ: Που θα βρεις καταστήματα των «Πολωνικών Zara» στην Ελλάδα (και που θα ανοίξουν σύντομα)

Ρούχα από… 1,99 ευρώ: Που θα βρεις καταστήματα των «Πολωνικών Zara» στην Ελλάδα (και που θα ανοίξουν σύντομα)

Πριν από περίπου 1 χρόνο η αλυσίδα Sinsay έκανε «πρεμιέρα» στην Ελληνική αγορά. Το πρώτο κατάστημα άνοιξε στο εμπορικό κέντρο Τalos στο Ηράκλειο της Κρήτης, καταφέρνοντας να τραβήξει το ενδιαφέρον του κοινού. Από τότε έχει ανοίξει και άλλα καταστήματα στη χώρα μας.

Η Sinsay είναι μέλος του πολωνικού ομίλου LLP και κερδίζει μερίδια από εδραιωμένους ξένους παίκτες της fast fashion μόδας όπως η ισπανική Zara, η σουηδική H&M κ.ά.

Η αλυσίδα εστιάζει στις χαμηλές τιμές. Όπως γράφαμε σε προηγούμενο άρθρο μας, κατά καιρούς πουλάει μπλουζάκια ακόμα και από… 1,99 ευρώ. Στα καταστήματα της αλυσίδας, οι καταναλωτές βρίσκουν ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, γυναικεία, ανδρικά και παιδικά, προϊόντα ομορφιάς αλλά και είδη για το σπίτι.

Πλέον έχει επεκταθεί σε διάφορες περιοχές. Kαι έχει… νέα πλάνα. Συγκεκριμένα, νέα καταστήματα αναμένεται να ανοίξουν στο εμπορικό πάρκο Τop Parks Πειραιώς, στο Smart Park στα Σπάτα, καθώς και στο Top Parks Πάτρας.

Τα εγκαίνια για το νέο κατάστημα Sinsay στο Top Parks Πειραιώς, το οποίο βρίσκεται στη συμβολή των λεωφόρων Πειραιώς και Κηφισού, αναμένεται να πραγματοποιηθούν στις 19 Απριλίου 2024, ενώ τα εγκαίνια στο Smart Park στα Σπάτα, όπου βρίσκεται το μεγαλύτερο εμπορικό πάρκο στην Ελλάδα με περισσότερους από 7 εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως, έχουν προγραμματιστεί μια εβδομάδα αργότερα και δη στις 26 Απριλίου 2024. Για το φθινόπωρο του 2024 δρομολογείται το άνοιγμα για το κατάστημα της Πάτρας.

Τα ήδη υπάρχοντα καταστήματα

Η γνωστή αλυσίδα ένδυσης και ειδών σπιτιού αποφάσισε να κάνει «πρεμιέρα» στην Ελλάδα από το Ηράκλειο της Κρήτης – και όχι από την Αθήνα όπως θα περίμεναν οι περισσότεροι – με το πρώτο της κατάστημα να ανοίγει στο Talos Plaza και να έχει συνολική επιφάνεια 1.500 τμ.

Το δεύτερο κατάστημα Sinsay άνοιε στο Top Parks Ιωαννίνων, ενώ έναν μήνα αργότερα, άνοιξε το τρίτο κατάστημα, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Εμπορικό Πάρκο Florida 1. Ακολούθησε τον Νοέμβριο του 2023 το τέταρτο κατά σειρά κατάστημα Sinsay, το οποίο άνοιξε στη Λάρισα και δη στο εμπορικό κέντρο Fashion City Outlet σε μια έκταση 846 τμ, με την περιοχή της Θεσσαλίας να αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα στο πλάνο ανάπτυξης για την Ελλάδα.

Στην Αθήνα η Sinsay έκανε το «ντεμπούτο» της το 2024, ανοίγοντας τον Ιανουάριο, το πέμπτο και το έκτο κατά σειρά κατάστημά της, στο Renti Park επί της Πέτρου Ράλλη και στο λιμάνι του Πειραιά, αντίστοιχα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × 3 =