αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠότε θα ανοίξει τις πύλες του το μεγαλύτερο κατάστημα Zara στην Ελλάδα

Πότε θα ανοίξει τις πύλες του το μεγαλύτερο κατάστημα Zara στην Ελλάδα

Άνοιξε τις πύλες του ο ανανεωμένος Πύργος Πειραιά, με τον πρώτο «ένοικο» να πιάνει θέση. Πρόκειται για το κατάστημα της βρετανικής αλυσίδας αθλητικών ειδών, JD Sports.

Εκτείνεται σε έναν χώρο άνω των 1.500 τετραγωνικών μέτρων. Είναι ένα premium store και περιλαμβάνει γνωστές συλλογές σε αθλητικά και casual είδη, αλλά και αποκλειστικά κομμάτια. Το JD Sports κατάστημα φιλοξενεί brands όπως Hoodrich, McKenzie, Supply & Demand, καθώς και exclusive προϊόντα από τα πιο iconic brands, όπως Nike, adidas, Jordan, Converse, Puma, Vans, New Balance, Reebok, Fila, Under Armour, The North Face, Tommy Hilfiger, Lacoste, Polo Ralph Lauren και πολλά άλλα.

Στα μέσα Φεβρουαρίου 2024 αναμένεται ένα ακόμα μεγάλο άνοιγμα στον Πύργο. Συγκεκριμένα, θα ανοίξει τις πύλες του το μεγαλύτερο κατάστημα του Ομίλου Zara στην Ελλάδα. Ο Όμιλος, στην ομπρέλα του οποίου περιλαμβάνονται επίσης τα εμπορικά σήματα Massimo Dutti, Pull & Bear, Stradivarius, Oysho και Bershka, θα αναπτύξει ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα Zara του κόσμου, συνολικής επιφάνειας περίπου 6.000 τ.μ. Για χρήση Zara και Zara Home.

Αμέσως μετά την έλευση των Zara, αναμένονται οι αφίξεις των ενοίκων στους χώρους άθλησης και εστίασης/ψυχαγωγίας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πόσο καιρό πήρε στον Χάρη Βαφειά για να βγάλει το πρώτο του εκατομμύριο- Το αποκάλυψε ο ίδιος (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × five =