αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠόσο κοστίζει να ανοίξεις το δικό σου πρατήριο Shell στην Ελλάδα

Πόσο κοστίζει να ανοίξεις το δικό σου πρατήριο Shell στην Ελλάδα

Τι θα έλεγες να ανοίξεις το δικό σου βενζινάδικο; Υπάρχει η επιλογή franchise της Shell. «Πλέον τα πρατήρια υγρών καυσίμων δεν περιορίζονται στον απλό ανεφοδιασμό των αυτοκινητιστών με καύσιμα. Οι πελάτες μας αναζητούν ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών, αλλά και υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση η οποία θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους. Είναι λοιπόν σημαντικό η λειτουργία των πρατηρίων με το σήμα Shell να είναι τέτοια ώστε να καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες του σύγχρονου αυτοκινητιστή» σημειώνει η εταιρία.

Όπως σημειώνεται στο επίσημο site της εταιρίας: «Η συνεργασία μεταξύ Coral A.E. και διαχειριστή λειτουργεί σε πολλά επίπεδα. Εσείς ως επιχειρηματίας, θα συμβάλετε με τις ικανότητες σας, το επιχειρηματικό σας δαιμόνιο και την δέσμευσή σας για την επιτυχία. Και εμείς θα σας παρέχουμε το πρατήριο με το κλειδί στο χέρι, την τεχνογνωσία, την εκπαίδευση και την υποστήριξη. Δίνουμε έμφαση στον τρόπο που δουλεύουμε μαζί για να αναπτύξουμε την επιχείρηση μέσα σε ένα ειλικρινές και ανοιχτό πλαίσιο συνεργασίας.

Η συνεργασία μας επικυρώνεται με μία ετήσια σύμβαση έργου, με συγκεκριμένους όρους και συνθήκες, που εν συντομία αναφέρουν ότι:

  • Αναλαμβάνετε τη διαχείριση του πρατηρίου, µεριµνείτε για την ασφαλή και εύρυθµη λειτουργία του και επιτυγχάνετε στόχους µέσα από την καθοδήγηση της δικής σας οµάδας.
  • Διαχειρίζεστε την δική σας επιχείρηση ως ανεξάρτητος επιχειρηματίας. Λαμβάνετε κάθε μήνα μία σταθερή συμφωνημένη πάγια αμοιβή για την μερική κάλυψη των λειτουργικών σας εξόδων. Ταυτόχρονα λαμβάνετε προμήθεια από τις πωλήσεις των καυσίμων και λιπαντικών καθώς επίσης και προμήθεια από τα πρόσθετα κέρδη από τις πωλήσεις της αίθουσας και του πλυντηρίου.
  • Είστε ο άμεσος εργοδότης και καθοδηγητής του προσωπικού της επιχείρησής σας.
  • Αν αναπτύξετε την επιχείρησή σας πέρα από τις εκτιμώμενες πωλήσεις και τις προσδοκίες του πλάνου, τότε και τα δικά σας κέρδη θα αυξηθούν.
  • Αν κατατάσσεστε στους καλύτερους διαχειριστές τότε υπάρχει δυνατότητα επαγγελματικής εξέλιξης μέσω της ανάληψης περισσοτέρων του ενός πρατηρίων. Οι καλύτεροι ανταμείβονται.
  • Σε τακτά χρονικά διαστήματα γίνεται ανασκόπηση της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας από τον Επιθεωρητή Πωλήσεων της περιοχής σας, ώστε να σας προσφέρεται υποστήριξη και να διασφαλίζεται η αξιοποίηση όλων των ευκαιριών για την επιτυχία της επιχείρησής σας».

Πόσο κοστίζει; Τα δεδομένα όπως τα παραθέτει η εταιρία έχουν ως εξής:

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × two =