αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠόσο κοστίζει να ανοίξεις το δικό σου σουβλατζίδικο Πιάτσα Καλαμάκι

Πόσο κοστίζει να ανοίξεις το δικό σου σουβλατζίδικο Πιάτσα Καλαμάκι

Ίσως έχεις φάει σε κάποιο μαγαζί Πιάτσα Καλαμάκι.

«Απογειώνοντας το αγαπημένο φαγητό των Ελλήνων, το σουβλάκι, το Πιάτσα Καλαμάκι αποτελεί έναν μοναδικό γευστικό προορισμό, που διακρίνεται για την μεγάλη ποικιλία και την άριστη ποιότητα των προϊόντων του. Σε μια ζεστή και σύγχρονη ατμόσφαιρα, το ασυναγώνιστο μενού του Πιάτσα Καλαμάκι χορταίνει και τους πιο απαιτητικούς, καθώς διαθέτει τον πιο πλήρη κατάλογο, με πάνω από 600 διαφορετικές επιλογές προϊόντων! Από ζουμερά burgers, ορεκτικά, μαγειρευτά, καθώς και τις καινοτόμες προσθήκες, όπως το ξακουστό στη Βόρεια Ελλάδα μπουρί Θεσσαλονίκης, το Θρακόψωμο ή το λαχταριστό Πιτσόγυρο Βόλου, το Πιάτσα Καλαμάκι ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς!» σημειώνει η εταιρία.

Το Πιάτσα Καλαμάκι διαθέτει ήδη 6 επιτυχημένα καταστήματα σε επιλεγμένες περιοχές, ενώ έχει συγκεντρώσει αμέτρητες θετικές κριτικές και βραβεύσεις για την ποιότητα των προϊόντων του. Έχοντας αναπτύξει το δικό του σύστημα delivery σε συνεργασία με aggregators, με στόχο την παράδοση των παραγγελιών εντός 30-40 λεπτών, το Πιάτσα Καλαμάκι απλοποιεί σημαντικά τα λειτουργικά κόστη, προσφέροντας παράλληλα στον franchisee τη δυνατότητα να αφήσει το δικό του ξεχωριστό αποτύπωμα στην εστίαση.

Αλλά πόσο κοστίζει να ανοίξεις το δικό σου κατάστημα μέσω franchise; Σύμφωνα με τα στοιχεία που παραθέτει το franchiseportal.gr, τα δεδομένα έχουν ως εξής:

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 − 3 =