αρχικηVIRALΠροκάτ σπίτια από 5.500 ευρώ: Παραγγέλνεις online αυτό που θες και στο φέρνουν μέσα σε λίγες ημέρες

Προκάτ σπίτια από 5.500 ευρώ: Παραγγέλνεις online αυτό που θες και στο φέρνουν μέσα σε λίγες ημέρες

Πως θα σου φαινόταν να «χτίσεις» ένα δικό σου σπίτι μέσα σε μερικές ημέρες, και μάλιστα να ξοδέψεις πολύ λιγότερα χρήματα από όσα περίμενες; Υπάρχουν αρκετές εταιρίες που κάνουν ακριβώς αυτό. Παρέχουν προκάτ σπίτια, σε αρκετά χαμηλές τιμές, τα οποία μπορείς να τα παραγγείλεις online και να έρθουν εκει που θες.

Για παράδειγμα στο site της Ελληνικής εταιρίας oikosdecor βλέπουμε το σπίτι OLYMPOS 24m2. Όπως σημειώνει η εταιρία:«Ο ευέλικτος οικίσκος Ολυμπος είναι η ιδανική επιλογή στούντιο για ένα ζευγάρι, για ένα άτομο ή για έναν επιπλέον χώρο διαμονής στο υπάρχον σπίτι σας για έναν συγγενή ή ίσως για επισκέπτες. Είναι επίσης κατάλληλο για γραφείο κήπου, με τον ελκυστικό σχεδιασμό του, ο οικίσκος θα σας επιτρέψει να εργαστείτε από την άνεση του σπιτιού σας και να διαχωρίσετε την εργασία από την οικιακή σας ζωή.Ιδανικός για καλοκαιρινό σπίτι, αναγνωστήριο, μπαρ, χώρο διασκέδασης,αίθουσα θεραπείας, μουσικής ή ένα ιδιωτικό γυμναστήριο».

Η τιμή του είναι στα 5.500 ευρώ με ΦΠΑ. Φυσικά υπάρχουν και πολλές άλλες επιλογές προκάτ σπιτιών, για να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σου.

«Τα προϊόντα που παραγγέλνετε από το ηλεκτρονικό κατάστημα (εφόσον είναι ετοιμοπαράδοτα) παραδίδονται συνήθως σε 1-3 εργάσιμες ημέρες μέσω υπηρεσίας courier, στη διεύθυνση παράδοσης (εντός Ελλάδας) που έχετε δηλώσει» λέει η εταιρία.

Σημειώνεται ότι επιπλέον παροχές και η συναρμολόγηση, χρεώνονται έξτρα από την τιμή του σπιτιού.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 4 =