αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠέντε «αθόρυβα» σημάδια που αποκαλύπτουν ότι ένα άτομο σε συμπαθεί (ακόμα κι αν δεν στο λέει ανοιχτά)

Πέντε «αθόρυβα» σημάδια που αποκαλύπτουν ότι ένα άτομο σε συμπαθεί (ακόμα κι αν δεν στο λέει ανοιχτά)

Αναρωτηθήκατε ποτέ αν κάποιο συγκεκριμένο άτομο σας συμπαθεί; Η απάντηση συχνά κρύβεται σε λεπτές ενδείξεις και ασυνήθιστα σημάδια που τείνουμε να παραβλέπουμε.

Δεν πρόκειται για το προφανές, όπως τα συνεχή κομπλιμέντα. Αφορά τα λιγότερο αισθητά πράγματα που υποδηλώνουν τα κρυφά συναισθήματα κάποιου για εσάς.

Σε αυτό το άρθρο, θα δούμε 5 σημάδια ότι κάποιος πιθανόν σας συμπαθεί.

1) Θυμούνται τα μικρά πράγματα

Συζητώντας με κάποιον, μοιραζόμαστε μικρές λεπτομέρειες για τη ζωή μας, και την επόμενη φορά που θα μιλήσουμε κοιτάμε αν θυμάται κάτι από όλα αυτά.

Αν συμβεί, είναι κολακευτικό. Κάποιος έχει δώσει αρκετή προσοχή για να θυμηθεί την αγαπημένη σας πίτσα ή ότι έχετε μια σημαντική συνάντηση την επόμενη εβδομάδα.

Λοιπόν, αυτό είναι ένα από εκείνα τα ασυνήθιστα σημάδια που μπορεί να σημαίνει ότι κάποιος έλκεται κρυφά από εσάς ή σας συμπαθεί. Όταν κάποιος ενδιαφέρεται για εσάς, συχνά δίνει μεγαλύτερη προσοχή και θυμάται τα μικρά πράγματα που λέτε ή κάνετε.

Όταν κάποιος θυμάται μια μικρή λεπτομέρεια για τη ζωή σας, προσέξτε. Θα μπορούσε να σημαίνει ότι σε συμπαθεί περισσότερο από όσο νομίζεις.

2) Η γλώσσα του σώματός λέει πολλά

Πιθανότατα έχετε ακούσει ότι οι πράξεις μιλούν πιο δυνατά από τα λόγια. Εδώ η γλώσσα του σώματος είναι σημαντική.

Μπορεί π.χ. να παρατήρησες έναν φίλο/η να γέρνει προς το μέρος σου όταν μιλάτε. Τα πόδια του έμοιαζαν πάντα να δείχνουν προς το μέρος σου και διατηρούσε οπτική επαφή πολύ πιο συχνά από οποιονδήποτε άλλον.

Ολα αυτά δείχνουν ότι κάποιος προσέχει αυτά που λες- και έχει θετικά συναισθήματα για εσένα. Θυμήσου και το άρθρο: Το σταύρωμα των ποδιών, η επαφή με τα μάτια και άλλα: Μερικά σημάδια για να «διαβάζεις» την γλώσσα του σώματος.

3) Μιμούνται τις πράξεις σου

Αυτό μπορεί να φαίνεται λίγο περίεργο, αλλά είναι ένα ακόμα σημάδι. Έχετε παρατηρήσει ποτέ κάποιον να αντιγράφει τις χειρονομίες ή τη γλώσσα του σώματός σας;

Αποδεικνύεται ότι όταν ενδιαφερόμαστε για κάποιον, υποσυνείδητα μιμούμαστε τις ενέργειές του. Είναι μια μορφή κατοπτρισμού που μας βοηθά να δημιουργήσουμε σχέσεις και να χτίσουμε σχέσεις με τους άλλους.

Αν παρατηρήσετε ότι κάποιος αντιγράφει διακριτικά τις κινήσεις σας – όπως πίνοντας μια γουλιά από το ποτό του όταν το κάνετε ή γέρνει πίσω στην καρέκλα του καθώς κάνετε το ίδιο – θα μπορούσε να είναι σημάδι μυστικής έλξης.

Αλλά να έχετε κατά νου, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι το κάνουν σκόπιμα. Είναι συχνά μια ασυνείδητη συμπεριφορά που συμβαίνει χωρίς καν να το καταλάβουν.

4) Είναι πάντα διαθέσιμοι

Η ζωή είναι γεμάτη σκαμπανεβάσματα και το να έχεις κάποιον που είναι εκεί για σένα ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει, μπορεί να είναι πραγματικό σωτήριο.

Έτσι, αν παρατηρήσετε ότι κάποιος βρίσκει πάντα χρόνο για εσάς, ανεξάρτητα από το πόσο απασχολημένος είναι, θα μπορούσε να είναι ένα ασυνήθιστο σημάδι συμπάθειας. Αλλά, όπως πάντα, σκεφτείτε αυτό το σημάδι σε συνδυασμό με άλλα – το να είναι υποστηρικτικό θα μπορούσε επίσης να σημαίνει απλώς ότι είναι ένας υπέροχος φίλος.

5) Δείχνουν ενδιαφέρον για την ζωή σου

Όταν κάποιος σε συμπαθεί, δείχνει γνήσιο ενδιαφέρον για την προσωπική σας ζωή.

Τέτοιοι άνθρωποι θέλουν να μάθουν για τα όνειρά σας, τους φόβους σας, πληροφορίες για την οικογένειά σας και τις εμπειρίες σας. Θα ρωτήσουν πως πήγε η ημέρα σας και θα ακούσουν προσεκτικά τις ιστορίες σας. Θα θυμούνται λεπτομέρειες από προηγούμενες συνομιλίες σας.

Είναι επειδή δεν ενδιαφέρονται απλώς να σας γνωρίσουν σε επιφανειακό επίπεδο. Θέλουν να καταλάβουν το βάθος του ποιος είσαι, γιατί για αυτούς έχεις σημασία. Αυτό το επίπεδο ενδιαφέροντος υπερβαίνει τη φιλική περιέργεια. Είναι ένα σημάδι γνήσιας έλξης και ένα σημάδι που δεν πρέπει να αγνοηθεί.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

9 + twelve =