αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠου θα ανοίξει το μεγαλύτερο κατάστημα Zara στην Ελλάδα

Που θα ανοίξει το μεγαλύτερο κατάστημα Zara στην Ελλάδα

Η είδηση βγήκε στη δημοσιότητα τον περασμένο Απρίλιο: Ο Όμιλος των Zara «αποβιβάζεται» στον Πύργο Πειραιά. Ο Πύργος πρόκειται να υποδεχτεί ως anchor tenant (μισθωτή «άγκυρα») την INDITEX, έναν από τους κορυφαίους ομίλους μόδας στον κόσμο, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η συμφωνία αφορά στη μίσθωση καταστήματος συνολικής εκμισθούμενης επιφάνειας 5.850 τ.μ., που θα καταλαμβάνει χώρους από το ισόγειο έως και τον 2ο όροφο, για χρήση Zara και Zara Home.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ο Πύργος Πειραιά πρόκειται να φιλοξενήσει έναν από τους κολοσσούς διανομής μόδας της εγχώριας αλλά και της παγκόσμιας αγοράς. Η νέα αυτή άφιξη στον πρώτο πράσινο πιστοποιημένο ουρανοξύστη της χώρας θα λειτουργήσει ως πόλος έλξης για τον Πειραιά ενισχύοντας την αγοραστική κίνηση της περιοχής και ενδυναμώνοντας την τοπική απασχόληση», έχει πει ο Διευθύνων Σύμβουλος των Piraeus Tower και Dimand, Δημήτρης Ανδριόπουλος.

Το κατάστημα που θα ανοίξει εκεί, θα είναι το μεγαλύτερο της αλυσίδας στην Ελλάδα.

Το κατάστημα αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του στις αρχές του νέου έτους, καθότι αυτή τη στιγμή τρέχουν οι εργασίες κατασκευής του από πλευράς της Dimand, η οποία έχει αναλάβει την ανάπτυξη του ακινήτου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × 3 =