αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠέντε χαρακτηριστικά προσωπικότητας που θα κάνουν τους άλλους να νιώθουν άνετα κοντά σου

Πέντε χαρακτηριστικά προσωπικότητας που θα κάνουν τους άλλους να νιώθουν άνετα κοντά σου

Υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι που συναντάς και σε κάνουν να νιώθεις πολύ άνετα μαζί τους.

Νιώθεις σαν στο σπίτι σου με την παρουσία τους και έχουν κάτι που σε κάνει να νιώθεις σίγουρος ότι μπορείς να είσαι ο εαυτός σου, χωρίς να σε κρίνουν. Και να είσαι πραγματικά αυθεντικός.

Να τι κάνει τέτοιους ανθρώπους τόσο ξεχωριστούς…

1) Σε αποδέχονται ειλικρινά

Όλοι μπορούμε να καταλάβουμε πότε κάποιος μας αποδέχεται ή όχι. Ένα γρήγορο νεύμα του κεφαλιού και ένα γνήσιο χαμόγελο είναι μια καλή αρχή.

Αυτή η φιλόξενη φύση κάνει μεγάλη εντύπωση στους ανθρώπους και τους κάνει να νιώθουν σαν στο σπίτι τους.

Αυτό δεν είναι επιστήμη πυραύλων… αλλά θα εκπλαγείτε με το πόσοι άνθρωποι αποτυγχάνουν να κάνουν κάποιον να νιώσει ευπρόσδεκτος, χρησιμοποιώντας εχθρική γλώσσα του σώματος και κινήσεις.

2) Σας συστήνουν

Αυτοί που μας κάνουν να νιώθουμε επιθυμητοί και χαλαροί έχουν επίσης τη συνήθεια να μας συστήνουν σε άλλους.

Είναι ο τύπος που σας συστήνει σε άλλους στο μπαρ, όταν φτάσετε για μια βραδινή έξοδο. Ο τύπος που σε προσκαλεί στο σπίτι του για ένα πάρτι και σε συστήνει αμέσως τους ανθρώπους στον χώρο.

Είναι υπέροχο να βρίσκεσαι κοντά σε κάποιον που σε συνδέει με άλλους, ώστε να μην χρειάζεται να νιώθεις σαν «ξένος» που στέκεται τριγύρω περιμένοντας να συναντήσεις τους άλλους ανθρώπους που είναι εκεί.

3) Σε αφήνουν να μιλήσεις

Ακόμα κι αν είσαι ήσυχος άνθρωπος, είναι πάντα ευχάριστο να σου επιτρέπουν να μιλήσεις και να νιώθεις ότι κάποιος πραγματικά ακούει.

Ενα άτομο που μας κάνει να νιώθουμε άνετα, είναι ένα άτομο που ενδιαφέρεται περισσότερο για το ποιοι είμαστε παρά για τον εαυτό του/της.

Αυτό δημιουργεί έναν φιλικό και δεκτικό χώρο για τους ανθρώπους. Νιώθεις ότι μπορείς να είσαι ο εαυτός σου και να ακουστείς αντί να είσαι απλώς ένας ακόμα άνθρωπος που θα προσπεράσουν.

Είτε είναι στη δουλειά είτε στην προσωπική σας ζωή, αυτό είναι υπέροχο.

4) Δεν σε κρίνουν

Οι άνθρωποι που είναι επιδέξιοι στο να κάνουν τους άλλους να αισθάνονται άνετα, έχουν ένα ακόμα χαρακτηριστικό: Δεν τους κρίνουν.

Σας επιτρέπουν να είστε αυτό που είστε χωρίς να βιώνετε καμία έντονη αντίδραση σε αυτό.

Μπορείς να είσαι ο εαυτός σου και αυτό είναι σημαντικό.

Δεν υπάρχει κανένα μπαρ που πρέπει να περάσετε για να είστε αρκετά «cool» ή αρκετά «διανοούμενοι» ή αρκετά «hot», για να είστε στην παρέα τους. Τα πάνε καλά μαζί σου, όπως ακριβώς είσαι.

5) Σε κάνουν να γελάς

Όταν γελάμε, απελευθερώνει ντοπαμίνη και άλλες χημικές ουσίες ευφορίας στην κυκλοφορία του αίματός μας.

Το αποτέλεσμα είναι να νιώθουμε πολύ πιο ήρεμοι και χαρούμενοι.

Κάποιος που είναι καλός στο να σας κάνει να νιώθετε ευπρόσδεκτοι και χαλαροί είναι συχνά ένα άτομο που είναι αρκετά αστείο.

Σε καθημερινό επίπεδο, μπορείτε να το ζήσετε αυτό σε πολλά περιβάλλοντα, για παράδειγμα ακόμα και όταν επιβιβάζεστε στην πτήση και ο πιλότος κάνει ένα αστείο σχετικά με το αν ή πόσο γεμάτο είναι το αεροπλάνο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × two =