αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠέντε πράγματα που δεν πρέπει να Googlάρεις ποτέ

Πέντε πράγματα που δεν πρέπει να Googlάρεις ποτέ

Εάν έχετε μια ερώτηση, υπάρχει 99% πιθανότητα η απάντηση είναι στο Διαδίκτυο. Απλώς πληκτρολογήστε την ερώτηση στο Google και ορίστε! Έχετε φαινομενικά ατελείωτες απαντήσεις στην άκρη των δακτύλων σας. Είναι εύκολο να αναζητήσετε απαντήσεις στις ερωτήσεις σας, από ποια συνταγή για δείπνο να μαγειρέψετε απόψε, μέχρι πώς να διαγραφείτε από τις αναζητήσεις σας στο Google. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που δεν πρέπει να Googlάρετε στον ελεύθερο χρόνο σας. Όχι μόνο αυτές οι αναζητήσεις θα μπορούσαν να εμφανιστούν στο Google My Activity, αλλά οι απαντήσεις θα μπορούσαν επίσης να σας οδηγήσουν σε έναν ατελείωτο λαβύρινθο στο Διαδίκτυο.

Δώστε λίγη ηρεμία στον εαυτό σας μην ψάξετε αυτά τα πράγματα στο Google.

Πράγματα που δεν θέλετε να βλέπετε αργότερα στις διαφημίσεις

Μπορεί να έχετε μια περίεργη ερώτηση σχετικά με αλοιφές για το εξάνθημα του φίλου/ης σας, αλλά αν το αναζητήσετε στο Google, καλή τύχη! Στη συνέχεια, πιθανότατα κάθε φορά που ανοίγετε μια σελίδα στο διαδίκτυο, θα υπάρχει μια διαφήμιση για την εν λόγω αλοιφή για εξάνθημα, για τις επόμενες εβδομάδες. Οπότε μην Googlάρετε πράγματα για τα οποία δεν θέλετε να βλέπετε διαφημίσεις.

Οτιδήποτε θα σε φέρει σε δύσκολη θέση

Όλοι έχουμε ενοχλητικές ερωτήσεις, αλλά αν ανησυχείτε ότι θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν εναντίον σας, ας πούμε, σε μια πολιτική κούρσα ή δικαστική διαμάχη, τότε είναι καλύτερο να μην το αναζητήσετε στο Google! Ακόμα κι αν διαγράψετε οριστικά τις αναζήτησεις σας, δεν έχετε τύχη, σύμφωνα με τους ειδικούς ασφαλείας Svea Eckert και Andreas Dewes. Η ομάδα ασφαλείας κατάφερε να συγκεντρώσει τις διαδικτυακές συνήθειες περίπου 3.000.000 Γερμανών πολιτών εν αγνοία τους, καθώς και το ιδιωτικό web ιστορικό εξεχόντων δημοσίων προσώπων, συμπεριλαμβανομένων δικαστών και πολιτικών. Εκτός αυτού, δεν θέλετε πραγματικά να εμφανίζονται διαφημίσεις για αυτές τις ενοχλητικές ερωτήσεις, ειδικά αν το αφεντικό σας είναι… πάνω από τον ώμο σας.

Δερματικές παθήσεις

Αναρωτιέστε τι είναι αυτό το νέο ψεγάδι στο πρόσωπό σας; Μην ψάχνετε στο Google «στρογγυλό, κοκκινωπό σημάδι». Θα σας φέρει πολλές πληροφορίες και εικόνες που θα δείχνουν… μερικά αρκετά αηδιαστικά πράγματα. Και μάλλον δεν θα βγάλετε ασφαλή συμπεράσματα. Κλείστε ένα ραντεβού με έναν δερματολόγο.

Αν ένα προϊόν είναι ασφαλές ή όχι

Το Διαδίκτυο έχει πολλές απόψεις, με ανθρώπους να ισχυρίζονται… ότι είναι ειδικοί σε όλα. Αλλά αν αναρωτιέστε εάν ένα συγκεκριμένο προϊόν είναι ασφαλές για το δέρμα σας ή για να το καταναλώσετε κ.λπ… και λάβετε πίσω ένα «ναι» από ορισμένα φόρουμ και ένα «όχι» από άλλα, μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να στραφείτε προς τη θετική πλευρά . Είναι καλύτερο να αναζητήσετε ιατρική ή/και επαγγελματική συμβουλή από τους ειδικούς και να προσθέσετε αυτήν την ερώτηση στη λίστα με τα πράγματα που δεν πρέπει να Googlάρετε. Καλέστε το γιατρό σας ή την εκάστοτε εταιρεία.

Huntsman spider

Τι νομίζεις ότι είναι: Ένα ακόμη είδος αραχνούλας.

Τι είναι τελικά: Ένας πραγματικός εφιάλτης που ζει σε περιοχές της Ασίας και της Αυστραλίας και εισβάλλει συχνά σε σπίτια τρομοκρατώντας κόσμο. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να δεις τα videos που κυκλοφορούν με πρωταγωνίστρια αυτή την αράχνη που φτάνει σε μέγεθος καβουριού.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αν θες να ζήσεις μια ζωή χωρίς να μετανιώνεις αργότερα, εδώ είναι 5 πράγματα στα οποία πρέπει να λες «ναι»

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nine − seven =