αρχικηVIRALΠέντε απλά σημάδια για να εντοπίσεις έναν υποκριτή

Πέντε απλά σημάδια για να εντοπίσεις έναν υποκριτή

Υποκριτής: Αυτός που συμπεριφέρεται με υποκρισία, που προβάλλει στους άλλους ψεύτικα αισθήματα, που συμπεριφέρεται αποκρύπτοντας στις πραγματικές σκέψεις και διαθέσεις του. Και όλοι ερχόμαστε σε επαφή με τέτοιους ανθρώπους. Στην επαγγελματική ή προσωπική μας ζωή.

Και μπορούν να σε φθείρουν. Πριν το καταλάβετε, θα νιώθετε κατώτεροι και ανασφαλείς. Θα νιώθετε σαν κάποιος συνεχώς να σας κρίνει και ότι ποτέ δεν μπορεί να ανταποκριθείτε στις προσδοκίες τους.

Τι μπορείς να κάνεις; Εδώ είναι 5 απλά σημάδια για να εντοπίσεις έναν υποκριτή. Και να κρατήσεις τις αποστάσεις σου.

1. Σέβονται μόνο αυτούς που έχουν εξουσία

Οι υποκριτές αγαπούν να «γλείφουν». Και πιθανόν να το έχετε δει αυτό στην πράξη στο χώρο εργασίας σας. Το ίδιο πρόσωπο που χαμογελά και κάνει κοπλιμέντα στο αφεντικό σας θα υποτιμήσει εσάς ή ίσως ακόμη και τις καθαρίστριες. Ένα ειλικρινές άτομο σέβεται όλους, ανεξάρτητα από τη θέση τους στη ζωή ή τι μπορεί να κάνει το εν λόγω πρόσωπο γι “αυτούς.

2. Επικρίνουν τους άλλους που δείχνουν καλύτεροι από αυτούς

Οι υποκριτές είναι συνήθως ανασφαλείς. Έτσι, αντί να κάνουν κοπλιμέντο σε κάποιον που δείχνει καλύτερα από αυτούς, αισθάνονται ότι απειλούνται και τους εξευτελίζουν. Οι ειλικρινείς άνθρωποι, από την άλλη πλευρά, είναι σίγουροι για τον εαυτό τους και θαυμάζουν κάτι όμορφο σε κάποιον.

3. Σε βοηθούν μόνο όταν έχουν κάποιο όφελος

Οι υποκριτές πάντα σκέφτονται τον εαυτό τους, πρώτα απ “όλα. Αν νομίζουν ότι μπορούν να επωφεληθούν από μια κατάσταση, θα παρέμβουν χωρίς ερωτήσεις, και στη συνέχεια θα περιμένουν να πληρωθούν (σε χρήμα ή κάτι άλλο) σε αντάλλαγμα. Οι ειλικρινείς άνθρωποι βοηθούν τους άλλους, επειδή το θέλουν. Δεν περιμένουν καμία ανταμοιβή. Απολαμβάνουν την απλή ικανοποίηση, βοηθώντας τους άλλους που έχουν ανάγκη.

4. Είναι όλο λόγια χωρίς πράξεις

Στους υποκριτές αρέσει να μιλούν πολύ και να πράττουν λιγότερα. Λένε εύγλωττα λόγια, αλλά στην πραγματικότητα, δεν έχουν καμία πρόθεση να ακολουθήσουν τις υποσχέσεις τους. Ή ίσως το έκαναν, αλλά στη συνέχεια συνειδητοποίησαν ότι θα τους ήταν άβολο, και έτσι αποφάσισαν να απομακρυνθούν. Οι υποκριτές βάζουν πρώτα απ” όλα τον εαυτό τους, και, ως εκ τούτου, δεν είναι συμπονετικοί. Αντίθετα, ένα ειλικρινές πρόσωπο γνωρίζει την αξία μιας υπόσχεσης. Βάζουν τον εαυτό τους στη θέση των άλλων και τηρούν τις υποσχέσεις τους, ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι βάζουν τον εαυτό σε δεύτερη μοίρα.

5. Tους αρέσει να καυχιούνται

Έχετε συναντήσει ποτέ κάποιον και ένα από τα πρώτα πράγματα που κάνουν είναι να καυχιούνται; Αυτό πηγάζει από ένα άτομο με χαμηλή αυτοεκτίμηση, κάποιον που προσπαθεί τόσο σκληρά να δημιουργήσει μια ψεύτικη εικόνα του εαυτού του, καθαρά ως μέσο για να εντυπωσιάσει. Για τους υποκριτές, επειδή δεν έχουν κάποια βασικά πιστεύω, τα επιτεύγματά τους δεν έχουν καμία αξία, εκτός και αν οι άλλοι τα εγκρίνουν. Οι ειλικρινείς άνθρωποι δεν καυχιούνται για την επιτυχία τους. Δεν χρειάζονται την έγκριση των άλλων, επειδή έχουν ήδη τις δικές τους.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × 1 =