αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠέντε αλήθειες που μπορείς να θυμάσαι όταν όλα πάνε στραβά

Πέντε αλήθειες που μπορείς να θυμάσαι όταν όλα πάνε στραβά

Ζούμε σε μια δύσκολη και απρόβλεπτη εποχή. Οι αρνητικές ειδήσεις είναι παντού εκεί έξω. Οι δυσκολίες είναι επίσης μέσα στην προσωπική διαδρομή μας. Αλλά πως μπορείς να παραμείνεις εντός δρόμου και να συνεχίσεις την προσπάθεια όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα περιμένεις; Εδώ είναι λοιπόν 5 αλήθειες που μπορείς να θυμάσαι όταν όλα πάνε στραβά.

1. Ο πόνος είναι προσωρινός. Όλοι έχουμε περάσει κάτι δύσκολο στη ζωή μας. Δεν υπάρχουν πολλοί ανάμεσά μας που έχουν ζήσει μία τέλεια, εύκολη ζωή. Όλοι έχουμε αντιμετωπίσει δυσκολίες στο παρελθόν και όλοι γνωρίζουμε ότι ο πόνος είναι προσωρινός.

Όταν όλα καταρρέουν, μπορεί να είναι εύκολο να τα παρατήσετε και να υποθέσετε ότι τα πράγματα θα είναι έτσι για πάντα. Αλλά κάθε δύσκολη φάση φτάνει στο τέλος της. Κάθε φορά που νόμιζες ότι η ζωή δεν θα γινόταν καλύτερη, το έκανε. Όταν βρίσκεστε σε ένα αρνητικό σπιράλ, όπως όλοι κατά καιρούς, δείτε αυτή τη μοναδική αλήθεια: Ο πόνος δεν διαρκεί για πάντα.

2. Δεν μπορείτε να ελέγξετε τι σας συμβαίνει. Αλλά έχετε τον έλεγχο των πράξεών σας. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να αντιμετωπίσετε μια κακή κατάσταση. Μπορεί να μην είναι δίκαιο. Μπορεί να μην είναι διασκεδαστικό. Και μπορεί να μην φταις εσύ. Αλλά είναι δική σου ευθύνη να αντιμετωπίσεις οτιδήποτε προκύπτει στη ζωή σου.

3. Δεν χρειάζεται να είσαι μόνιμα…θετικός. Η υπερβολική θετικότητα μπορεί να είναι τοξική. Κάποιες φορές, συμβαίνουν δυσάρεστα πράγματα. Και δεν υπάρχει τίποτα να μάθουμε από αυτά. Εάν το να παραμένετε θετικοί σας βοηθά να ξεπεράσετε τις δύσκολες στιγμές, αυτό είναι υπέροχο – αλλά μην πιέζετε τη θετικότητα όταν είστε λυπημένοι. Επιτρέπεται να αναστατώνεστε όταν σας συμβαίνει κάτι φρικτό. Αφήστε τον εαυτό σας να νιώσει αυτά τα συναισθήματα. Μην τα απωθήσετε και μην τα ακυρώσετε.

4. Δεν είστε ο μόνος που βιώνει πόνο. Παρόλο που μπορεί να νιώθετε ότι κανείς γύρω σας δεν καταλαβαίνει τι περνάτε, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εκεί έξω που το καταλαβαίνουν. Δεν είσαι ο μόνος που περνάει δύσκολα. Και πιθανότατα έχετε ανθρώπους να ας υποστηρίξουν. Δεν το περνάτε μόνοι σας, ακόμα κι αν αισθάνεστε έτσι αυτή τη στιγμή.

5. Μπορείτε να κάνετε μια αλλαγή ανά πάσα στιγμή. Δεν μπορείτε να αλλάξετε το αφεντικό σας, αλλά μπορείτε να αλλάξετε την καριέρα σας. Δεν μπορείτε να αλλάξετε την πόλη σας, αλλά μπορείτε να αλλάξετε το μέρος που επιλέγετε να αποκαλείτε σπίτι. Εάν είστε δυστυχισμένοι εκεί που βρίσκεστε, είστε σε θέση να αλλάξετε τα πράγματα. Έχετε περισσότερες επιλογές για δράση από όσο φαντάζεστε.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × three =