αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ COO της Blueground θα είναι καλεσμένος στο ερχόμενο Startup Grind Athens

Ο COO της Blueground θα είναι καλεσμένος στο ερχόμενο Startup Grind Athens

O COO της Blueground, Θάνος Γεραμάνης, θα είναι καλεσμένος στο ερχόμενο Startup Grind Athens. Την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου, στο Be Finnovative, Πειραιώς 74.

Η Bluground, έχοντας εξασφαλίσει $78M χρηματοδότηση, έχει καταφέρει σε σύντομο χρονικό διάστημα να επεκτείνει τις δραστηριότητες της παγκοσμίως, προσφέροντας μακροχόνια ενοικίαση 2,800 σπιτιών σε 9 πόλεις, σε τρεις ηπείρους (Αθήνα, Κωνσταντινούπολη, Ντουμπάι, Νέα Υόρκη, Βοστώνη, Σικάγο, Ουάσινγκτον, Σαν Φρανσίσκο και Λος Άντζελες).

Διπλασίασε το ανθρώπινο δυναμικό της στους 400 εργαζομένους (οι 200 εκ των οποίων απασχολούνται στην Ελλάδα), σκοπεύει να προσλάβει επιπλέον 150 άτομα μέχρι το τέλος του 2020 και aναδείχθηκε εταιρεία της χρονιάς για το 2019 σε πρόσφατη ψηφοφορία του insider δείχνοντας έτσι ότι έχει κερδίσει μια ξεχωριστή θέση στο Ελληνικό επιχειρηματικό γίγνεσθαι.

Την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου, ο COO της Blueground, Θάνος Γεραμάνης, ξεδιπλώνει την εντυπωσιακή ιστορία της εταιρείας και μοιράζεται με το κοινό του Startup Grind τα σχέδια της εταιρείας για το μέλλον. Επέκταση σε νέες πόλεις όπως το Λονδίνο, το Παρίσι και το Σηάτλ, η διαχείρηση 50.000 διαμερισμάτων παγκοσμίως μέχρι το 2023, ενώ θα μπορούσαμε να δούμε ακόμα και ένα ΙΡΟ (εισαγωγή σε κάποιο χρηματιστήριο) τα επόμενα χρόνια.

Κρατήσεις εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × one =