αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Blueground προχωρά (ξανά) σε μαζικές απολύσεις

Η Blueground προχωρά (ξανά) σε μαζικές απολύσεις

Σε μαζικές απολύσεις προχωρά η Blueground. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που έβγαλε η Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής (ΕΛΕΠΑ): «Σαν αποτέλεσμα της τραπεζικής κρίσης στις ΗΠΑ με επίκεντρο την Silicon valley bank, ο CEO και ιδιοκτήτης της επιχείρησης ανακοίνωσε το βράδυ της Πέμπτης στους 1.200 εργαζόμενους της παγκόσμια, ότι θα υιοθετηθούν μέτρα «περικοπής κόστους» που θα έχουν αντίκτυπο στον αριθμό των εργαζομένων».

Μην την ανακοίνωση να συνεχίζει: «Πριν καλά-καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των στελεχών της εταιρείας για την πολυαναμενόμενη είσοδο της εταιρίας στο αμερικάνικο χρηματιστήριo, κάτι για το οποίο καλούσαν τους τελευταίους μήνες όλους τους εργαζομένους να βάλουν πλάτη και να προσπαθήσουν ακόμα πιο σκληρά, να παραδίδουν όλο και νωρίτερα με deadlines και χρονοδιαγράμματα που γίνονταν πιο πιεστικά, έσκασε η «βόμβα» της SVB. Και από την μια μέρα στην άλλη, οι εργαζόμενοι από «πολύτιμοι συνεργάτες» έγιναν «περιττό κόστος» και η επιχείρηση-«best place to work» φανέρωσε το αληθινό της πρόσωπο, αυτό της περικοπής των εργασιακών δικαιωμάτων και των μαζικών απολύσεων».

Δεν είναι η πρώτη φορά που η εν λόγω εταιρία προχωρά σε μαζικές απολύσεις. Κάτι αντίστοιχο έγινε το διάστημα της πανδημίας που και πάλι σε μία μέρα ανακοινώθηκαν πάνω από 120 απολύσεις, λόγω «οικονομικού πλήγματος στον Τουρισμό και στις Μεταφορές», όπως είχαν πει στους εργαζόμενους τότε.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × 5 =