αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ Γιάννης Αντετοκούνμπο άνοιξε ελληνικό εστιατόριο στο Μιλγουόκι (ΦΩΤΟ)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο άνοιξε ελληνικό εστιατόριο στο Μιλγουόκι (ΦΩΤΟ)

Σε φουλ ρυθμούς συνεχίσει τις επενδυτικές του κινήσεις ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Τώρα άνοιξε Ελληνικό εστιατόριο στις ΗΠΑ.

Το μαγαζί έχει το όνομα «Αυλή» (Avli), είναι στο Μιλγουόκι και πρόκειται ουσιαστικά για επέκταση της αλυσίδας των συγκεκριμένων εστιατορίων που υπάρχουν εδώ και καιρό στο Σικάγο (συνολικά πέντε).

Ο Γιάννης δεν είναι μόνος του σε αυτό το εγχείρημα, αλλά δίπλα του είναι και οι δύο εκπρόσωποί του, Γιώργος Πάνου και τον Άλεξ Σαράτσης που είναι επίσης μέτοχοι.

Μάλιστα στο μενού του εστιατορίου θα υπάρχουν πιάτα όπως τζατζίκι, τυροκαυτερή, ταραμάς, χωριάτικη, σαγανάκι, σπανακόπιτα, σουτζουκάκια, ντάκος, σουβλάκι, τηγανιά, τσιπούρα, μουσακάς, μπριάμ, πιλάφι και άλλα, ενώ στην ιστοσελίδα του υπάρχει και ειδική ενότητα για τον τουρισμό στην Ελλάδα.

«Θα είμαι εκεί μετά από κάθε παιχνίδι», ανέφερε στο Instagram o Γιάννης, ενώ ο Άλεξ Σαράτσης τόνισε με τη σειρά του: «Τρώω ελληνικό φαγητό όλη μου τη ζωή. Ποτέ μου δεν πίστευα πως θα σέρβιρα σε πελάτες. Είμαι περήφανος για τα παιδιά στην Αυλή και το πρώτο εστιατόριο έξω από την περιοχή του Σικάγο. Το να είναι μέτοχος σε ένα εστιατόριο μαζί με τον Γιώργο Πάνου και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα είναι μια φανταστική εμπειρία».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × 2 =