αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΝέο φιάσκο της Vodafone: Χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ πολλοί συνδρομητές

Νέο φιάσκο της Vodafone: Χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ πολλοί συνδρομητές

Μεγάλα προβλήματα παρουσιάζει για μία ακόμα φορά το δίκτυο της Vodafone. Σήμερα Παρασκευή, πολλοί συνδρομητές έχουν μείνει – απροειδοποίητα- χωρίς σταθερό τηλέφωνο, κινητό και ίντερνετ. Ενώ σε αρκετές περιπτώσεις δεν λειτουργούν ούτε τα mobile data.

Όπως βλέπουμε στο downdetector.gr, τα προβλήματα κορυφώθηκαν περίπου από τις 11:00 και μετά. Αρκετοί είναι αυτοί που καλούν στο τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας για να μάθουν τι ακριβώς έχει συμβεί και πότε θα επιδιορθωθεί το πρόβλημα, ωστόσο κανείς δεν σηκώνει τα τηλέφωνα.

Την ίδια στιγμή αγανακτισμένοι συνδρομητές γράφουν αρνητικά σχόλια στην επίσημη Facebook Page της εταιρίας. Κάποια χαρακτηριστικά από αυτά:

Εξηγειστε μας παρακαλώ τι συμβαίνει με το δίκτυο σταθερης-κινητης που δεν μπορούμε ούτε να καλέσουμε ούτε να δεχθούμε κλήσεις και αφήστε τα πολύ ξεχωριστά, ας αρχίσουμε από τα απλά #vodafonegreece

Πολύ ωραία φάση ίντερνετ σε μαγαζί πεσμένο σταθερό κ κινητό τα ίδια… εκπληκτική εταιρία..

2 ώρες (και έχει και συνέχεια) χωρίς κινητό και ίντερνετ και χωρίς καμιά ενημέρωση και αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο 45 και πλέον λεπτά. Καλές διακοπές Vodafone Greece!

Παλι εχει προβλημα το δικτυο σας!!!! κανένα κινητο vodafone δεν μπορεί να καλέσει!!!ειστε το πλεον αναξιοπιστο δικτυο με συνεχεις βλαβες στα δικτυα σας!!!

TΙ γίνεται σήμερα ούτε τηλ ούτε σταθερά σύνδεση τίποτα όλα κόκκινο….

#vodafonegreece δεν μπορω να χρησιμοποιησω τα δεδομενα…. Τι κανετε παλι εκει στην εταιρεια διορθωστε το προβλημα…

Θα μας ενημερώσετε για το τι συμβαίνει; Ή θα συνεχίσετε να μας αγνοείτε;;

Ξυπνάτε εκεί στην εταιρεία… Μια ενημέρωση τι γίνεται ρε παιδιά!

Άλλη μια μέρα δίχως υπηρεσία … Πολλοστή φορά που είστε κατώτεροι των περιστάσεων . Απαράδεκτοι …

Ούτε σταθερό ούτε κινητό; και μας γράφετε; οκ με την πρώτη ευκαιρία αλλάζω εταιρία κι εγώ και όλο το οικογενειακό μου περιβάλλον.

Το κλείσατε για καλοκαίρι από σήμερα βλέπω ! Καλό Δεγαπενταύγουστο Vodafone Greece , καλές διακοπές να έχετε !

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen + 7 =