αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Πάμε και όπου βγει»: Πρόβλημα με το δίκτυο της Nova και… «πέσιμο» από τους χρήστες στα social media της εταιρίας

«Πάμε και όπου βγει»: Πρόβλημα με το δίκτυο της Nova και… «πέσιμο» από τους χρήστες στα social media της εταιρίας

Πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι συνδρομητές της Nova από βλάβη του δικτύου. Σημαντικός αριθμός συνδρομητών της σε όλη τη χώρα δεν μπορεί να δεχθεί κλήσεις από τα άλλα δίκτυα.

Σε Μέσα Κοινωνικής δικτύωσης η Nova αναφέρει: «Ενημερώνουμε τους συνδρομητές κινητής ότι τυχόν αδυναμία λήψης κλήσεων και SMS από δίκτυα τρίτων είναι προσωρινή και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την άμεση επαναφορά των υπηρεσιών. Ζητάμε συγγνώμη για την όποια αναστάτωση!».

Κάτω από την σχετική ανάρτηση της εταιρίας στα social media γίνεται… χαμός από σχόλια χρηστών. Κάποιοι σχολιάζουν:

Πάμε και όπου βγει

Από το πρωί είμαστε χωρίς τηλέφωνο

*112 τώρα που βρέχει θα λάβουμε τουλάχιστον;

Ρόμπες….

Κλείστε το το μαγαζί!!! Ευτυχώς που φεύγω από εσάς Άχρηστοι!!

Ελεος με την Εξυπηρετηση

Από τις 16:00 το μεσημέρι είμαστε χωρίς επικοινωνία, από και προς κινητά nova … και φυσικά δεν μπορεί κανείς να μας καλέσει…

Από εχθές τίποτα…δεν έχω κλήσεις με ψάχνουν όλοι…. Το τηλέφωνό για ώρα ανάγκης είναι. Και δεν μπορώ να επικοινωνήσω με τα παιδιά μου.

Το πρόβλημα υπάρχει από το πρωί και θυμηθήκατε να ανεβάσετε δημοσίευση στις 9 το βράδυ; Στο site σας δεν έχετε αναρτήσει καμία ανακοίνωση, ούτε στην εφαρμογή. Να χαρώ εγώ σοβαρή εταιρεία. Αν ήμασταν στην Αμερική, θα είχατε γεμίσει μηνύσεις για αποζημίωση.

Ποσο θα πάρει δεν μας λέτε;;; Δουλειά κάνουμε…

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

10 + eighteen =