αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΝέο κινητό Motorola με τιμή στα 140 δολάρια

Νέο κινητό Motorola με τιμή στα 140 δολάρια

Η Motorola ανακοίνωσε μία ολοκαίνουργια συσκευή που έγινε διαθέσιμη στην Κίνα! Ο λόγος γίνεται για το Moto G34, μία mid-range πρόταση που προσφέρει 120Hz στο ρυθμό ανανέωσης για ομαλότερη κίνηση, τον Snapdragon 695 της Qualcomm και μία κεντρική κάμερα στα 50MP.

Το τηλέφωνο έχει 5.000mAh στην μπαταρία του, η οποία φορτίζει με έναν φορτιστή 18W, ενώ τρέχει παράλληλα με το Moto MYUI 6.0 που βασίζεται στο Android 14 της Google. Όσον αφορά την οθόνη, πρόκειται για ένα IPS LCD πάνελ στις 6.5 ίντσες, όπου στο πάνω μέρος του φιλοξενείται και η κάμερα των 16MP σε σχήμα τελείας. Επιπροσθέτως, υποστηρίζεται και Dolby Atmos ήχος μιας και έχει στερεοφωνικά ηχεία.

Στο πίσω μέρος θα βρείτε και μία κεντρική κάμερα στα 50Mp, καθώς και έναν φακό για Macro λήψεις που ανέρχεται στα 2MP, αλλά και ένα LED flash.

Ωστόσο, εδώ δεν έχετε πολλές επιλογές όσον αφορά τη μνήμη RAM και τον αποθηκευτικό χώρο. Αναλυτικότερα, το τηλέφωνο έρχεται απευθείας με 8GB RAM και 128GB στον χώρο του, ο οποίος μπορεί να μεγαλώσει κιόλας αφού υπάρχει και υποδοχή για microSD.

Το Moto G34 κοστίζει 140 δολάρια και έρχεται σε μαύρο και μπλε χρώμα και αναμένεται να γίνει διαθέσιμο στην Κίνα στις 28 Δεκεμβρίου. Ωστόσο, αναμένεται να κυκλοφορήσει τους τρεις πρώτους μήνες του 2024 και στην παγκόσμια αγορά.

Πηγή: unboxholics.com

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

15 − 13 =