αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΝέο εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης μπορεί να γράψει άρθρα μόνο του στο wordpress- Αρκεί να του δώσεις εντολή

Νέο εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης μπορεί να γράψει άρθρα μόνο του στο wordpress- Αρκεί να του δώσεις εντολή

Με γρήγορους ρυθμούς εξελίσσονται τα δεδομένα στο πεδίο της AI. Κάτι που επηρεάζει και τους δημιουργούς περιεχομένου. Τώρα έρχεται ένα νέο εργαλείο στο wordpress το οποίο μπορεί να γράφει άρθρα μόνο του- αρκεί να του πεις τι θέλεις να γράψει.

Το “Jetpack Assistant AI” καταφθάνει ως πειραματικό χαρακτηριστικό για να το δοκιμάσουν οι χρήστες από σήμερα. Η εταιρεία ανάπτυξης του WordPress Automattic λέει ότι η τεχνολογία βασίζεται στα μεγάλα γλωσσικά μοντέλα από τον προγραμματιστή του ChatGPT, OpenAI.

Οι χρήστες μπορούν να αναμένουν αποτελέσματα παρόμοια με το δημοφιλές πρόγραμμα chatbot, μόνο που τώρα μπορούν να έχουν πρόσβαση στην τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης απευθείας μέσα από το WordPress Editor. Το Jetpack Assistant υπόσχεται να επιταχύνει την όλη διαδικασία συγγραφής ιστολογίου από ώρες σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα.

«Απλά δώστε μια προτροπή και παρακολουθήστε το Jetpack AI Assistant να δημιουργεί συναρπαστικές αναρτήσεις ιστολογίου, λεπτομερείς σελίδες, δομημένες λίστες και περιεκτικούς πίνακες – όλα προσαρμοσμένα στις μοναδικές σας απαιτήσεις», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

Με απλά λόγια, αν διαθέτεις ένα blog, θα μπορείς να αναθέτεις στην AI να σου γράφει άρθρα για συγκεκριμένα θέματα. Θα λειτουργεί δηλαδή σε παρόμοια λογική με το ChatGPT.

Μια άλλη λειτουργία μπορεί να αλλάξει μια ολόκληρη δημοσίευση στο ιστολόγιο για να ταιριάζει σε διαφορετικό τόνο, είτε είναι “προκλητική”, “επίσημη” ή “χιουμοριστική”.

The tone selector

Η Automattic προσφέρει το Jetpack Assistant AI έναντι 11 ευρώ το μήνα. Αλλά οι πρώτες 20 προτροπές με το εργαλείο θα είναι δωρεάν.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 − sixteen =