αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΜια πετυχημένη επιχειρηματίας έχει βάλει… την μαγειρική στην καθημερινότητα της. Και εξηγεί τον λόγο

Μια πετυχημένη επιχειρηματίας έχει βάλει… την μαγειρική στην καθημερινότητα της. Και εξηγεί τον λόγο

H Whitney Wolfe έχει ιδρύσει την Bubble. Μια ανατρεπτική dating εφαρμογή . Καταφέρνοντας το κάτι παραπάνω. Μπόρεσε να αλλάξει τα τα όσα είχαμε συνηθίσει σε εφαρμογές dating. Ενώ παράλληλα η Bubble έχει ήδη 11 εκατ. χρήστες.

Στην Bumble οι γυναίκες κάνουν την πρώτη κίνηση. Συγκεκριμένα, από τη στιγμή που γίνει ένα «ταίριασμα» μόνο η γυναίκα μπορεί να στείλει το πρώτο μήνυμα, μέσα σε ένα χρονικό περιθώριο 24 ωρών. Αν δεν το κάνει το «ταίριασμα» εξαφανίζεται για πάντα.

Σίγουρα δεν είναι εύκολο να «τρέχεις» ένα τόσο μεγάλο project. Ωστόσο, η Wolfe φαίνεται πως έχει βρει τον δικό της τρόπο για να κρατά τις ισορροπίες. Μαγειρεύει!

«Ο καλύτερος τρόπος για να χαλαρώσεις είναι το μαγείρεμα. Έχεις μόνο δύο χέρια. Αν κόβεις λαχανικά, αναγκάζεσαι να αφήσεις κάτω το τηλέφωνο και να απομακρυνθείς από τον υπολογιστή», λέει η ίδια στο Entrepreneur.com.

Και συμπληρώνει: Είναι πολύ χαλαρωτικό. Ακόμα και το… άγχος που μπορεί να δημιουργεί η μαγειρική, είναι εντελώς διαφορετικό από το άγχος της ημέρας. Δημιουργεί μια ωραία μετατόπιση της σκέψης σου».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × three =