αρχικηVIRALΜια θήκη περιοδικών από την ΙΚΕΑ που κοστίζει μόλις 9,99 ευρώ και έχει… πολλές χρήσεις (ΦΩΤΟ)

Μια θήκη περιοδικών από την ΙΚΕΑ που κοστίζει μόλις 9,99 ευρώ και έχει… πολλές χρήσεις (ΦΩΤΟ)

Αν ανήκετε κι εσείς στους φανατικούς της διακόσμησης οι οποίοι πάντα αναζητούν πρωτότυπα tips και ιδιαίτερα κομμάτια που ξεφεύγουν από τα κλασικά που βλέπουμε παντού, σίγουρα η παρακάτω ιδέα θα σας ενθουσιάσει.

Σε μια αναζήτηση, λοιπόν, για έμπνευση και έξυπνες προτάσεις που θα δώσουν μια ξεχωριστή πινελιά στο interior design του σπιτιού, «πέσαμε πάνω» σε ένα IKEA hack (τα τρικ διακόσμησης εμπνευσμένα από τα προϊόντα της εταιρίας) το οποίο μεταμορφώνει μια θήκη για περιοδικά (ή άλλα χαρτιά) σε ένα σούπερ στιλάτο τραπεζάκι για την είσοδο του σπιτιού. Κι όμως.

Πρόκειται για τη θήκη από την ΙΚΕΑ που ονομάζεται KNUFF και είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στα social media. Κατά καιρούς κυκλοφορούν πολλές ευφάνταστες DIY δημιουργίες από φανατικούς design lovers, οι οποίοι τη χρησιμοποιούν για να φτιάξουν από τραπεζάκια έως ράφια και πολλά ακόμα έπιπλα.

Παρακάτω ξεχωρίσαμε μια πανεύκολη ιδέα. Με τη συγκεκριμένη θήκη μπορείτε να φτιάξετε ένα στιλάτο τραπεζάκι για την είσοδο του σπιτιού. Στο designsponge.com βρήκαμε ακριβώς πώς θα το φτιάξετε.

  • Μπορείτε να βάψετε αν θέλετε την ξύλινη θήκη με την απόχρωση της αρεσκείας σας.
  • Με ένα τρυπάνι κάντε πρώτα τις τρύπες όπου θα μπουν ύστερα οι βίδες, αφού σιγουρευτείτε ότι είναι στο ύψος και την απόσταση που θέλετε.
  • Στερεώστε τη θήκη, βιδώνοντας με το τρυπάνι τις βίδες στον τοίχο. Χρησιμοποιήστε ροδέλες για βίδες, ώστε η βίδα να μην μπει πολύ βαθιά στο ξύλο.

Το αποτέλεσμα; Ένα κομψότατο και χαριτωμένο τραπεζάκι, το οποίο είναι ιδανικό για να ακουμπάτε το κινητό, τα κλειδιά και διάφορα άλλα μικροαντικείμενα. Θα δώσει στιλ και προσωπικότητα στο χολ και αποτελεί εξαιρετική επιλογή για τα μικρά διαμερίσματα, καθώς είναι πρακτικό και δεν πιάνει σχεδόν καθόλου!

Πηγή: Bovary.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × one =