αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΜαζικές προσλήψεις κάνει η Mytilineos- Μπορείς να στείλεις βιογραφικό

Μαζικές προσλήψεις κάνει η Mytilineos- Μπορείς να στείλεις βιογραφικό

Την ιστορικά καλύτερη επίδοσή της σε α’ εξάμηνο έτους με οδηγό τον κλάδο της ενέργειας κατέγραψε η Mytilineos, επιτυγχάνοντας νέα μεγάλη αύξηση της καθαρής κερδοφορίας και εδραίωση των υψηλών επιδόσεων.

Ειδικότερα, ο κύκλος εργασιών αυξήθηκε σε €2.516 εκατ. έναντι €2.154 εκατ. στο α’ εξάμηνο του 2022, σημειώνοντας αύξηση 17% παρά τη σημαντική αποκλιμάκωση των τιμών ενέργειας και μετάλλων. Τα Κέρδη προ Φόρων, Τόκων και Αποσβέσεων (EBITDA) σημείωσαν επίσης σημαντική αύξηση, κατά 49%, στα €438 εκατ. έναντι €293 εκατ. την αντίστοιχη περίοδο του προηγούμενου έτους, επωφελούμενα από τη σταθερή αύξηση της κερδοφορίας του Κλάδου της Ενέργειας και συγκεκριμένα της δραστηριότητας των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ), η οποία συνεισέφερε το μεγαλύτερο ποσοστό (29%) στα EBITDA του Κλάδου, καθώς και της προμήθειας ηλεκτρισμού και φυσικού αερίου, ως αποτέλεσμα της συνεχούς διεθνοποίησης των δραστηριοτήτων της εταιρείας.

H Mytilineos πέτυχε την ιστορικά καλύτερη επίδοσή της σε α’ εξάμηνο έτους με οδηγό τον Κλάδο της Ενέργειας. Συγκεκριμένα, πέραν της σημαντικής συνεισφοράς της M Renewables (ΑΠΕ Ελλάδας και εξωτερικού), η οποία είδε την κερδοφορία της να υπερδιπλασιάζεται (+117%) σε σύγκριση με το α’ εξάμηνο του 2022, ο κλάδος της Ενέργειας ευνοήθηκε επίσης από την ουσιαστική ενδυνάμωση της παρουσίας της Mytilineos στην προμήθεια φυσικού αερίου στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και της ΝΑ Ευρώπης.

Η εταιρία τώρα κάνει μαζικές προσλήψεις σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Όπως βλέπουμε στο επίσημο προφίλ της εταιρίας στο Linkedin, έχει ανοιχτές 92 θέσεις. Δείτε τις όλες αναλυτικά και στείλτε το βιογραφικό σας εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × two =