αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑ«Μέσα στο μεγαλύτερο real estate project της Ευρώπης»: Η Βρετανική The Standard μιλά για το Ελληνικό και όσα θα γίνουν εκεί

«Μέσα στο μεγαλύτερο real estate project της Ευρώπης»: Η Βρετανική The Standard μιλά για το Ελληνικό και όσα θα γίνουν εκεί

Για το μεγάλο project στο Ελληνικό μιλά η Βρετανική The Standard. Χαρακτηρίζει μάλιστα το Ελληνικό ως το μεγαλύτερο real estate project της Ευρώπης.

Πιο συγκεκριμένα, η κορυφαία βρετανική εφημερίδα κάνει ένα εκτενές αφιέρωμα στο έργο “The Ellinikon” και το εντυπωσιακό ταξίδι μεταμόρφωσης της Αθήνας μέσω του μεγαλύτερου έργου ανάπτυξης στην Ευρώπη.

Περιγράφει το The Ellinikon ως ένας φάρος καινοτομίας που σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο στην εξέλιξη της χώρας, με πολυτελή εμπορικά κέντρα, ξενοδοχεία υψηλής κατηγορίας, τον υψηλότερο “πράσινο” ουρανοξύστη Riviera Tower, καθώς και σχέδια για 8.000 σπίτια.

Πώς να αποκτήσετε μια χρυσή βίζα αγοράζοντας ακίνητο στην Ελλάδα

Παράλληλα, μιλά και για την δυνατότητα αγοράς χρυσής βίζα. «Το ελάχιστο ποσό επένδυσης είναι 250.000 €, εκτός από τα κομμάτια του Βόρειου, Κεντρικού και Νοτίου τομέα της Αθήνας, τις κοινότητες Βάρης, Βούλας και Βουλιαγμένης του νομού Αττικής, την Θεσσαλονίκη και τα νησιά Μύκονος και Σαντορίνη, στις οποίες περιοχές το ελάχιστο το ποσό της επένδυσης είναι 500.000 ευρώ.

Για να πληροί τις προϋποθέσεις για τη χρυσή βίζα ένας αγοραστής (ή από κοινού αγοραστές εάν αγοράζει με σύζυγο) πρέπει να επενδύσει τα παραπάνω ποσά.

Τα μέλη της οικογένειας, συμπεριλαμβανομένου του συζύγου, των παιδιών έως 21 ετών και των γονέων δικαιούνται επίσης να λάβουν βίζα» λέει το ρεπορτάζ.

Το πληρεξούσιο πρέπει να συμπληρωθεί παρουσία συμβολαιογράφου στην Ελλάδα ή ελληνικής πρεσβείας στο εξωτερικό.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen − 19 =