αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΜέσα από αυτή την Ελληνική πλατφόρμα μπορείς πλέον να ανταλλάσσεις παιχνίδια

Μέσα από αυτή την Ελληνική πλατφόρμα μπορείς πλέον να ανταλλάσσεις παιχνίδια

H Swaplanet ανακοίνωσε την προσθήκη ακόμη μίας κατηγορίας ειδών προς ανταλλαγή μέσω της πλατφόρμας, κάνοντας ακόμα ένα βήμα προς τον στόχο να γίνει ένας ολιστικός προορισμός για ό,τι χρειάζονται οι γονείς.

Οι γονείς από όλη την Ελλάδα από την Παρασκευή 08/12/2023, έχουν την δυνατότητα να ανταλλάσσουν και παιχνίδια, μέσω της πρωτοποριακής πλατφόρμας, εκτός από τις ήδη υπάρχουσες κατηγορίες που είναι τα ρούχα, τα παπούτσια και τα βιβλία.

Η Swaplanet είναι η πρώτη πλατφόρμα ανταλλαγής παιδικού ρουχισμού στην Ελλάδα, που δημιουργήθηκε από ανθρώπους με όραμα να κάνουν τον πλανήτη μας πιο υγιή, μειώνοντας τα απορρίμματα της κλωστοϋφαντουργίας και την υπερκατανάλωση. Πρόκειται για μια διαδικτυακή κοινότητα με περισσότερους από 11.000 γονείς από όλη την Ελλάδα, όπου όλοι συμβάλλουν, δίνοντας μια δεύτερη ζωή τόσο στα ρούχα τους, και μειώνοντας με τις αγορές ειδών από δεύτερο χέρι το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα.

Οι γονείς, μέσω της πλατφόρμας της Swaplanet, έχουν τη δυνατότητα να στείλουν τα ρούχα, παπούτσια, βιβλία και, πλέον, παιχνίδια που τα παιδιά τους δεν χρειάζονται πια, να κερδίσουν πίστωση και να αγοράσουν τα επόμενα που χρειάζονται σε πολύ οικονομικές τιμές. Οι γονείς μπορούν να ολοκληρώσουν όλη τη διαδικασία από την άνεση του σπιτιού τους, εύκολα και γρήγορα, μιας και η Swaplanet, αναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες διαλογής, καθαρισμού, φωτογράφισης και διάθεσης των ειδών που θα στείλουν οι γονείς στην πλατφόρμα, ώστε εκείνοι να μην χρειαστεί να ασχοληθούν και με το ξεκαθάρισμα της ντουλάπας των παιδιών μέσα στο πολυάσχολο πρόγραμμά τους.

Η πλατφόρμα ξεκίνησε τον καλοκαίρι του 2021 και έχει διαχειριστεί παραπάνω από 150.000 ρούχα και παπούτσια. Οι γονείς σήμερα μπορούν να διαλέξουν από περισσότερα από 20.000 είδη και 3.000 μάρκες ρούχων και παπουτσιών.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

8 + ten =