αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Κλείδωσε» η ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα ο κολοσσός αθλητικών ειδών Decathlon

«Κλείδωσε» η ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα ο κολοσσός αθλητικών ειδών Decathlon

Είναι πλέον οριστικό. Ο κολοσσός αθλητικών ειδών Decathlon έρχεται στην Ελλάδα και η μεγάλη πρεμιέρα θα γίνει στις 23 Νοεμβρίου. Στο εμπορικό κέντρο Mare West, στην Κόρινθο. Εκεί θα ανοίξει το πρώτο κατάστημα του γνωστού brand στην χώρα μας. Σημειώνεται, ότι ο ερχομός της καθυστέρησε Decathlon αρκετά, αφού η εταιρεία έχει ιδρύσει τα γραφεία της στη χώρα μας σχεδόν εδώ και μια τριετία μέσα από την Decathlon Greece Sporting Goods.

«Η Ελλάδα είναι μια εξαιρετική χώρα λόγω του πολιτιστικού και ανθρώπινου πλούτου της. Η γεωγραφική της ποικιλομορφία, ανάμεσα σε βουνό και θάλασσα, την καθιστούν εκπληκτικό πεδίο για πολλές φυσικές δραστηριότητες. Γνωρίζουμε ότι πολλοί αθλούμενοι Έλληνες περιμένουν την εταιρεία μας. Για αυτό, και αφού καταφέραμε να ξεπεράσουμε κάποια εμπόδια, θα είμαστε σύντομα σε θέση να σας προτείνουμε τα αποκλειστικά προϊόντα μας για να εξοπλιστείτε και να εξασκηθείτε σε πολλά αθλήματα», τονίζει η εταιρία.

Με βάση τα στοιχεία του Αυγούστου 2018, το brand διαθέτει 1.414 καταστήματα σε 45 χώρες σε όλον τον κόσμο με τον αριθμό των εργαζομένων της να προσεγγίζει τις 83.000 στην Ευρώπη (Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία, Πορτογαλία, Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Κροατία, Δανία, Φινλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ισλανδία, Ιταλία, Λουξεμβούργο, Νορβηγία, Ολλανδία, Πολωνία, Δημοκρατία της Τσεχίας, Ρουμανία, Ρωσία, Σλοβακία, Σουηδία, Ελβετία, Τουρκία), την Ασία (Κίνα, Ινδία, Ιαπωνία, Σιγκαπούρη, Χόνγκ Κόνγκ κ.α.), την Αμερική (Βραζιλία, Καναδάς κ.α.) και την Αφρική, ενώ ο συνολικός τζίρος του ομίλου στο τέλος του 2017 ανήλθε στα 11 δισ. ευρώ.

Ο όμιλος έχει μία ευρεία γκάμα αθλητικών ειδών, σε όλα τα αθλήματα, τα οποία διατίθενται μέσα από υπερκαταστήματα που μπορεί να φθάνουν ή ακόμη και να ξεπερνούν τα 4.000 τ.μ.

Σε ότι αφορά την Ελλάδα, η εταιρία κάνει μάλιστα και προσλήψεις. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν αναλυτικά τις θέσεις και να στείλουν το βιογραφικό τους ΕΔΩ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one + 5 =