αρχικηVIRALΚιμ Καρντάσιαν: «Εξαπατήσαμε το σύστημα» για να γίνουμε διάσημοι

Κιμ Καρντάσιαν: «Εξαπατήσαμε το σύστημα» για να γίνουμε διάσημοι

Η Κιμ Καρντάσιαν έκανε μια αναδρομή στην άνοδο της οικογένειάς της, στο φινάλε της 4ης σεζόν του «Kardashians».

Με αφορμή τα 40α γενέθλια του Σκοτ Ντίσικ, σύσσωμη η οικογένεια μαζεύτηκε για να γιορτάσει την ημέρα με την Κρις Τζένερ να σημειώνει για τον Ντίσικ πως «ήσουν κυριολεκτικά εδώ στο πρώτο επεισόδιο, στην πρώτη σεζόν», αναφερόμενη στο αρχικό τους ριάλιτι «Keeping Up with the Kardashians».

«Έλεγα: “Αυτό το σόου δεν πάει πουθενά”», αστειεύτηκε ο Ντίσικ απαντώντας της.

Παίρνοντας τον λόγο, η Κιμ Καρντάσιαν ευχαρίστησε τον Ντίσικ που τη «στήριξε στα δύσκολα» και «σε κάθε φάση». «[Θυμάσαι] όταν ήσουν στο εξώφυλλο του “Dog Fancy”;» αστειεύτηκε ο Ντίσικ.

«Τα πάντα για ένα εξώφυλλο! Παιδιά, εξαπατήσαμε το σύστημα. Τα καταφέραμε! Ό,τι κι αν είναι, το βρήκαμε και το κάναμε! Ρίξαμε σκληρή δουλειά», είπε η Καρντάσιαν και πρόσθεσε: «Ο Σκοτ είναι το κίνητρό μου. Πάντα θα λέει, “Θεέ μου, μπορείς να πιστέψεις ότι τα κατάφερες;”. Κι εγώ λέω, “Δεν μπορώ, είναι τρελό”. … Δεν έπρεπε να είμαστε εδώ, πώς βρεθήκαμε σε αυτό το ωραίο πάρτι; Δεν ήμασταν τα κουλ παιδιά, πώς τα καταφέραμε;».

Να θυμίσουμε πως τον Σεπτέμβριο του 2019 σε άλλη της συνέντευξη είχε δηλώσει πως «τα χρήματα ήταν πάντα ο στόχος, αλλά είχα εμμονή με τη φήμη, σαν, ενοχλητικά εμμονή. Συμφωνώ ότι η φήμη μπορεί να είναι εθιστική. Αλλά τώρα, η εστίασή μου έχει αλλάξει. Ακόμα και στις πιο σκοτεινές μου στιγμές, δεν μετανιώνω που έβγαλα τον εαυτό μου εκεί έξω για να τον δει ο κόσμος. Οι άνθρωποι έχουν μοιραστεί μαζί μου όλα αυτά τα χρόνια πόσο πολύ τους βοήθησε να νιώσουν λιγότερο μόνοι όταν αντιμετώπιζαν τις δικές τους αντιξοότητες».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 + fifteen =