αρχικηVIRALΚαρέας – Ελληνικό σε 10 λεπτά με την νέα σήραγγα που είναι στα σκαριά

Καρέας – Ελληνικό σε 10 λεπτά με την νέα σήραγγα που είναι στα σκαριά

Σε φάση ωρίμανσης είναι και επίσημα το μεγάλο έργο υποδομής για την Σήραγγα Ηλιούπολης και την ανισοπεδοποίηση της Λεωφόρου Βουλιαγμένης που θα καταφέρει να συνδέσει τον Καρέα με το Ελληνικό σε δέκα λεπτά. Από την μια έχουμε τις μελέτες της Lamda Development που έχει αναλάβει για λογαριασμό του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και από την άλλη τις μελέτες του σχήματος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ-ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ-ΑΒΑΞ μέσω της Πρότυπης Πρότασης που έχει κατατεθεί.

Οι δύο αυτές μελέτες αν και ανεξάρτητες μεταξύ τους, ουσιαστικά βοηθούν στην ολοκλήρωση της ωρίμανσης του έργου. Οι μελέτες της Lamda θα φτάσουν μέχρι το επίπεδο της εκπόνησης της περιβαλλοντικής μελέτης, δηλαδή ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση της μελετητικής προετοιμασίας του έργου. Από την αλλή η μελέτη της Σήραγγας Ηλιούπολης από το σχήμα των τριών, είναι σύμφωνα με πληροφορίες του ypodomes.com, πολύ προχωρημένη και πολύ καλά προετοιμασμένη.

Η προτεραιοποίηση του project για την Σήραγγα Ηλιούπολης ως επέκταση της Αττικής Οδού σε συνδυασμό με την ανισοπεδοποίηση της Λ.Βουλιαγμένης μέχρι το ύψος του Ελληνικού, θα βοηθήσει στην βελτίωση του κυκλοφοριακού κορεσμού που παρατηρείται τόσο στην Λεωφόρο Καρέα, όσο και στην Λ.Βουλιαγμένης, ειδικά τις ώρες αιχμής.

Με τη Σήραγγα Ηλιούπολης, η σύνδεση Καρέα με το Ελληνικό εκτιμάται ότι θα διανύεται σε 10 λεπτά.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

6 − 5 =