αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΚέρδη 305.000 ευρώ κατέγραψε το 2023 η εταιρεία Σουρωτή

Κέρδη 305.000 ευρώ κατέγραψε το 2023 η εταιρεία Σουρωτή

Με καλύτερα αποτελέσματα των προβλέψεών της, η εταιρεία ΣΟΥΡΩΤΗ παρουσιάζει την πρώτη κερδοφόρα χρήση της, με κέρδη στις 305.000 ευρώ ενώ το EBITDA θα κυμανθεί στις 885.000 ευρώ.

Σημειώνεται ότι η αντίστοιχη περυσινή χρονιά έκλεισε με ζημία 2.201.000 ευρώ, ενώ το EBITDA κυμάνθηκε στα -1.625.500 ευρώ.

Η κ. Φρίντα Μελετίδη (φωτό), Γενική Δ/ντρια & Δ/νουσα Σύμβουλος της ΣΟΥΡΩΤΗ ΑΕ, σε σχετική δήλωσή της αναφέρει:

«Μετά τα τελικά, και πάνω από τις προβλέψεις μας, θετικά αποτελέσματα αισθανόμαστε πολύ υπερήφανοι, για αυτό που όλοι μαζί καταφέραμε, αλλά και για το θετικό κλίμα μεταξύ των εργαζόμενων και συνεργατών μας.

Συνεχίζουμε έτσι με τη μελέτη του νέου επενδυτικού πλάνου και με την υλοποίηση μέρους αυτού, σε πρώτη φάση. Έχοντας παραγγείλει τα δύο πρώτα μηχανήματα ήδη από τον Ιούλιο 2023, αναμένουμε την εγκατάστασή τους το πρώτο 15νθήμερο του Μαρτίου 2024 και παράλληλα ενεργούμε για την προμήθεια νέων μηχανημάτων που θα ανανεώσουν την παραγωγική λειτουργία. Σημειώνουμε επίσης ότι ήδη έχουν υλοποιηθεί οι προγραμματισμένες κτηριακές βελτιώσεις και υποδομές.

Όσον αφορά την επόμενη τριετία, σχεδιάσαμε και εφαρμόζουμε συγκεκριμένες στρατηγικές, σε όλα τα τμήματα, έχοντας την απόλυτη βεβαιότητα πως η ΣΟΥΡΩΤΗ Α.Ε θα συνεχίσει να είναι κερδοφόρα, αλλά και να διατηρηθεί ως ο leader στον κλάδο του φυσικού μεταλλικού νερού και όχι μόνο».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × four =