αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΚέρδη 16,3 εκατ. δολάρια στο τρίμηνο για την Capital Product Partners του Βαγγέλη Μαρινάκη- Ετήσια πτώση 23%

Κέρδη 16,3 εκατ. δολάρια στο τρίμηνο για την Capital Product Partners του Βαγγέλη Μαρινάκη- Ετήσια πτώση 23%

Στα 16,3 εκατ. δολάρια ανήλθαν τα αναπροσαρμοσμένα καθαρά κέρδη της ναυτιλιακής Capital Product Partners, συμφερόντων του Ευ. Μαρινάκη, το τέταρτο τρίμηνο, καταγράφοντας πτώση 23% σε ετήσια βάση.

Τα έσοδα της εταιρείας ανήλθαν στα 95,5 εκατ. δολάρια, καταγράφοντας άνοδο 20% σε ετήσια βάση, με τις δαπάνες να διαμορφώνονται στα 55,1 εκατ. δολάρια, με αύξηση 31%.

Η εταιρεία ανακοίνωσε και τη διανομή μερίσματος 0,15 δολ. ανά μετοχή για το Q4.

Στις 31 Δεκεμβρίου τα ταμειακά διαθέσιμα του ομίλου ανέρχονταν σε 204,1 εκατ. δολάρια.

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα, o κ. Γεράσιμος Καλογηράτος, Διευθύνων Σύμβουλος της Capital GP L.L.C., τόνισε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος για τη σημαντική πρόοδο σε όλους τους τομείς, καθώς συνεχίζουμε να εκτελούμε επιτυχώς το business plan που ανακοινώσαμε τον Νοέμβριο. Εχουμε ολοκληρώσει την έκδοση δικαιωμάτων ύψους 500 εκατ. δολαρίων και με αυτά ολοκληρώσαμε τη συμφωνία εξαγοράς έντεκα πλοίων LNG τελευταίας γενιάς, έχοντας ήδη παραλάβει δύο από αυτά τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο. Επιπροσθέτως, συμφωνήσαμε να πουλήσουμε ένα πλοίο μεταφοράς κοντέινερ, στο πλαίσιο της ανακοινωθείσας πρόθεσης να αποεπενδύσουμε από τον κλάδο των κοντέινερ…».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × four =