αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΚάποιοι άνθρωποι βγάζουν θετικά vibes. Εδώ είναι 5 απλοί κανόνες που εφαρμόζουν για να το πετύχουν

Κάποιοι άνθρωποι βγάζουν θετικά vibes. Εδώ είναι 5 απλοί κανόνες που εφαρμόζουν για να το πετύχουν

Μπορείτε απλά να καταλάβετε κοιτάζοντας μερικούς ανθρώπους ότι είναι γεμάτοι χαρά. Εκπέμπουν μια θετική ενέργεια που μπορεί να γίνει αισθητή και ορατή.

Κάποιοι το καταφέρνουν λόγω του χαρακτήρα τους και της ανατροφής τους, αλλά μερικοί από αυτούς το πετυχαίνουν χάρη στις διάφορες συνήθειες που έχουν υιοθετήσει.

Εδώ είναι 5 τέτοιες συνήθειες που βοηθούν ένα χαρούμενο άτομο να βγάζει θετικά vibes.

1. Είναι παθιασμένοι με τα χόμπι τους (και αφιερώνουν χρόνο για αυτά όσο πιο συχνά γίνεται).

Είτε πρόκειται για πεζοπορία, είτε γιόγκα, γραφή κώδικα ή μπάσκετ, οι χαρούμενοι άνθρωποι έχουν κάτι στη ζωή τους που τους ενθουσιάζει — ένα χόμπι που ανυπομονούν να το κάνουν.

Το να έχετε κάτι μέσα στην εβδομάδα ή το δεκαπενθήμερό σας που σας φέρνει ευτυχία είναι πολύ σημαντικό για τους χαρούμενους ανθρώπους. Σας επιτρέπει να συνδεθείτε με άλλα ανθρώπινα όντα (κρίσιμο για τη μακροπρόθεσμη ευτυχία) και σας δίνει μια αίσθηση ολοκλήρωσης.

Έχετε πάντα κάτι για να ενθουσιαστείτε στο εγγύς μέλλον και χτίζετε ενεργά μια ζωή που αγαπάτε.

Τι καλύτερο από αυτό;

Αν θέλετε να εκπέμπετε καλά vibes, πρέπει να νιώσετε αυτά τα καλά vibes! Και αυτό προέρχεται από το γέμισμα της ζωής σας με δραστηριότητες που σας κάνουν να αισθάνεστε θετικοί, γεμάτοι και ενθουσιώδεις.

2. Κάνουν ερωτήσεις (που ξεπερνούν τα πράγματα σε επίπεδο επιφάνειας).

Ίσως παρατηρήσετε ότι εκείνοι που εκπέμπουν τη μεγαλύτερη χαρά είναι και εκείνοι που είναι και οι πιο περίεργοι. Θέτουν βαθιές ερωτήσεις, θέλουν να μάθουν περισσότερα και θέλουν να μιλήσουν για λεπτομέρειες.

Οι χαρούμενοι άνθρωποι έχουν περιέργεια – είναι ο τρόπος για να ανακαλύπτουν τόσα πολλά για τον κόσμο και τους φέρνει χαρά. Θέλουν να συνδεθούν, θέλουν να σας γνωρίσουν και θέλουν να δημιουργήσουν ουσιαστικές σχέσεις.

Ενδιαφέρονται επίσης αληθινά για τους γύρω τους, γι’ αυτό τείνουν να κάνουν ερωτήσεις αντί να μιλάνε απλώς σε ανθρώπους.

Μία από τις πηγές της ευτυχίας τους είναι οι πληροφορίες—όσο περισσότερα γνωρίζουν, τόσο περισσότερη πρόσβαση έχουν σε νέους ανθρώπους και εμπειρίες που θα τους δώσουν περισσότερες καλα vibes.

3. Επιλέγουν να βλέπουν το καλύτερο σε ανθρώπους και πράγματα (αν και δεν είναι τυφλοί στα αρνητικά).

Φυσικά, το να είσαι γεμάτος χαρά απαιτεί ένα επίπεδο θετικότητας—πρέπει να είσαι ανοιχτός στα πράγματα που λειτουργούν. Aνοιχτός στο να πάνε τα πράγματα καλύτερα από το προγραμματισμένο. Αυτή είναι μια προληπτική συμπεριφορά που χρειάζεται χρόνο για να αναπτυχθεί. Οι άνθρωποι που εκπέμπουν καλή ενέργεια πιθανότατα δουλεύουν πάνω στην αισιοδοία τους, οπότε μην ανησυχείτε αν δεν σας έρχεται φυσικά στην αρχή.

Δεν είναι πάντα κατάλληλο, αλλά το να μπορείς να δεις τα πράγματα με θετικό πρίσμα είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό όσων εκπέμπουν χαρά και ευτυχία.

Οι χαρούμενοι άνθρωποι καταλαβαίνουν ότι τα πράγματα δεν πάνε πάντα σύμφωνα με το σχέδιο, αλλά βλέπουν επίσης ότι θα μπορούσε να υπάρξει κάτι καλύτερο στη θέση αυτού που περίμεναν – όταν μια πόρτα κλείνει, μια άλλη ανοίγει!

4. Περιβάλλουν τον εαυτό τους με άλλους χαρούμενους ανθρώπους.

Λέγεται ότι είμαστε ο μέσος όρος των πέντε ανθρώπων με τους οποίους περνάμε τον περισσότερο χρόνο, επομένως είναι λογικό οι χαρούμενοι άνθρωποι να περνούν χρόνο με χαρούμενους ανθρώπους!

Επηρεαζόμαστε πιο εύκολα από ό,τι συνειδητοποιούμε – απορροφούμε συνεχώς νέες πληροφορίες, αξίες και πεποιθήσεις. Εντοπίζουμε διαθέσεις και vibes υποσυνείδητα.

Λαμβάνουμε συνεχώς όλες τις πληροφορίες και τα ερεθίσματα γύρω μας για να διαμορφώσουμε τις δικές μας απόψεις και οπτικές για τη ζωή. Ως εκ τούτου, όσο πιο θετικοί είναι οι γύρω μας, τόσο πιο θετικοί γινόμαστε από προεπιλογή. Θυμήσου και το άρθρο: Γιατί οι πετυχημένοι άνθρωποι απομακρύνονται από τους losers φίλους τους.

8. Θέτουν όρια (για να προστατεύσουν την ενέργειά τους).

Οι χαρούμενοι άνθρωποι ξέρουν τι τους κάνει ευτυχισμένους – και ξέρουν επίσης τι τους κάνει δυστυχισμένους. Εντοπίζοντας βασικά ερεθίσματα τόσο για τα θετικά όσο και για τα αρνητικά συναισθήματα, μπορούν να θέσουν όρια για να προστατευτούν από το είδος της ενέργειας που δεν θέλουν να προσελκύσουν.

Αυτό μπορεί να σημαίνει περιορισμό της πρόσβασής τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή σε άρθρα ειδήσεων που γνωρίζουν ότι θα τους κάνουν να αισθάνονται θλίψη ή ανασφάλεια.

Ή μπορεί να σημαίνει ότι επιλέγουν προσεκτικά με ποιον περνούν χρόνο και πού επιλέγουν να χρησιμοποιούν την ενέργειά τους.

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × four =