αρχικηVIRALΘερινό σινεμά, Nerf-ομαχίες και άλλα: Τι ετοιμάζει το River West για το καλοκαίρι

Θερινό σινεμά, Nerf-ομαχίες και άλλα: Τι ετοιμάζει το River West για το καλοκαίρι

Θερινό σινεμά, θεατρικές παραστάσεις, Nerf-ομαχίες, μαθήματα skateboard & yoga, slime workshop και ακόμα περισσότερες καλοκαιρινές δράσεις σας περιμένουν στους καταπράσινους χώρους του River West.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με open διάθεση και πολύ ενθουσιασμό σας υποδεχόμαστε στο River West και αυτό το καλοκαίρι, με ένα πλούσιο, δωρεάν πρόγραμμα διαδραστικών εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων!

Η αυλαία του “Open Καλοκαίρι 2023” ανοίγει δυναμικά το Σάββατο 17 Ιουνίου με Nerf-ομαχίες! Το παιχνιδάδικο Μουστάκας, υπόσχεται ατελείωτη διασκέδαση με Nerf σε τρία stages συναρπαστικού παιχνιδιού μέχρι τελικής πτώσης!

Λάτρεις του θερινού σινεμά; Σας υποδεχόμαστε και φέτος στο δροσερό χώρο του αμφιθεάτρου με παιδικές προβολές κάθε Τρίτη από τις 20 Ιουνίου μέχρι και τις 11 Ιουλίου, ενώ την Τετάρτη 12 Ιουλίου η προβολή αγαπημένης γαλλικής κωμωδίας απευθύνεται στους ενήλικες επισκέπτες, που μπορούν να απολαύσουν την ταινία χαλαρώνοντας με ένα δροσερό αναψυκτικό, ποτό ή και σνακ από τα καταστήματα εστίασης του River West Open!

Το παιχνίδι συνεχίζεται στο Εργαστήρι Slime & Sand όπου σε συνεργασία με το κατάστημα Μουστάκας, καλούμε τους μικρούς μας φίλους σε ένα δημιουργικό, «πολύχρωμο» εργαστήρι με άμμο και slime την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο 22, 23 & 24 Ιουνίου.

Οι Τετάρτες είναι αφιερωμένες στο θέατρο! Έτσι στις 21, 28 Ιουνίου και στις 5 Ιουλίου μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στην «Άριελ, η μικρή γοργόνα», «Πίκο και Λόλα» ή το «Τζακ και η Φασολιά» ή απλά να έρθετε σε όλες!

Μπαίνοντας σε πιο αθλητική διάθεση, την Πέμπτη και την Παρασκευή 6 & 7 Ιουλίου, ανεβαίνουμε στα skateboard παρέα με την Intersport! Εάν όμως προτιμάτε κάτι πιο ζεν, συνδεθείτε με τον ήχο της ανάσας σας στα απογευματινά μαθήματα family Yoga με την Ιntersport, κάθε Δευτέρα από τις 19 Ιουνίου μέχρι και τις 10 Ιουλίου.

Επειδή το καλοκαίρι θέλει και ασφάλεια, σας περιμένουμε στο διαδραστικό παιχνίδι της Safe Water Sports με θέμα την ασφάλειά στη θάλασσα και το νερό, την παραλία και τα θαλάσσια σπορ, την Πέμπτη και την Παρασκευή 29 και 30 Ιουνίου.

Τέλος, συμμετέχουμε στο πιο fashion εργαστήρι δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά, το Upcycle Tie-Dye workshop x Fabric Republic, για να γνωρίσουμε το upcycling στη μόδα, μέσω της βαφής tie dye από την Πέμπτη 13 Ιουλίου μέχρι και την Κυριακή 16 Ιουλίου -με ανοιχτά καταστήματα!

Το Open Καλοκαίρι 2023 στο River West, γεμάτο με παιχνίδι, θέαμα, δημιουργία και άθληση, υπόσχεται να χαρίσει στιγμές διασκέδασης, ξεγνοιασιάς και δροσιάς στην πόλη. Σας περιμένουμε στους καταπράσινους χώρους μας!».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 + nineteen =